Niste vi ni zasluzili da je komentarisete zlurado i bezobrazno.Ma net je cudo moze svako da blebece gluposti,,,,,,,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi ste vi to ljudi kada se radujete ovakvoj vesti? Kada izbacujete tako opore, odvratne, cinicne komentare.
Jovanka Broz je nadjena u izuzetno zapustenom stanju.
Imala je dekubitis, u soporu je, ima sepsu, ranu na grudima...
Svako ko je zdravstveni radnik, ili ko je makar jednom u zivotu imao teskog, umiruceg u kuci, zna na sta takve rane i takvo stanje lici.
Sta god da mislite o njoj, morate da iskazete neki osnovni pijetet prema osobi koja je tako stara, i u tako teskom stanju....a tek dobrih ljudi.strasno.
Ja joj zelim oporavak, ali prevashodno mir i neki bolji zivot.
Zivi kao i vecina penzionera koji su njeni vrsnjaci.
Ljajić:Jovanka živela katastrofalno
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=08&dd=28&nav_category=12&nav_id=747172
Prema mišljenju Ljajića, država treba Jovanku Broz drugačije da tretira, "kao simbol jednog vremena". "Ona nije ni za šta optužena, niti je učestvovala u bilo čemu što bi moglo da utiče na njen kredibilitet. Bilo je i medija koji su me napadali, u stilu: šta će sad on tu, kada je Tito načinio velika zla Srbiji i srpskom narodu. Smatram da kao čovek imam pravo da pomažem", zaključio je ministar.