JovanII

U bre al ga istupiste!!!Laka mu crna zemlja il neke druge boje kao i svakom drugom rabu Božijem.Samo mi nije jasno koju je jednu jedinu stvar uradio za bilo koju drugu veru osim za svoju?Gde je bio kad je iz franjevačkih samostana distribuirano oružje za "obranu" od dojučerašnje braće,prijatelja.Gde je bio kad su ubijani ljudi plutali Dunavom,Dravom i Savom,kad su bile mitraljirane kolone izbeglica,hrabro bombardovana nejač sa 6 km visine i postala "kolateralna šteta"?Gde je bio kad su gorele srpske svetinje na Kosovu i Metohiji i ceo svet video šta se dešava.Vrhunac cinizma,pozatog latinskog"čovekoljublja"i morala je bio naziv akcije Nato-a,a on je,zamislite, bio"MILOSRDNI ANĐEO"!!!Ne sećam se da se i tad oglasio!?! Za nagradu je čak tri puta posećivao ljubljenu mu croaciju(ne zanam jel bio tolko puta bio i u rodnoj Poljskoj),valda zbog dobro obavljenog posla.Pravi "pastoralni pohod" nema šta.Ako se prisetimo koga je sve poproglašavao "blaženima"(posvetio)slika je još bolja.Ako se za takav pontifikat može reći da je "posvećen" onada AFERIM i njemu i istituciji kojoj je on "prvi među jednakima"
:cry: :cry: :cry:

TOMAX:
Ne treba biti ljubomoran na američki način života, jer možda se to isto dogodi i tebi u sledećem životu,
zbog pakosti koju podsvesno priželjkuješ u sebi... zamisli da se rodiš kao glupavi "bolimeqraczasve" amer, a tamo su sve zgrade... olalaaa... ihahaj... VEEEELIKE...
a onda ti dolete na krilima vetra tamo neke tuta-muta-kamikaze i... ćaossss...
:shock: BOOOOM-TRASSSS!!!!
Nema više "naše Vece" (američke verzije)... :cry: :cry: :cry:
Tomax ,nisam ni pakosna ni ljubomorna niti sam tako nesto prizeljkivala.
kada se desilo bila sam apsolutno ravnodusna a i ubedjena da su to sami sabi uradili da bi im sopstveno javno mnjenje dalo podrsku za gomilu stvari koje su kasnije odradili.

T_REX:
U bre al ga istupiste!!!Laka mu crna zemlja il neke druge boje kao i svakom drugom rabu Božijem.Samo mi nije jasno koju je jednu jedinu stvar uradio za bilo koju drugu veru osim za svoju?Gde je bio kad je iz franjevačkih samostana distribuirano oružje za "obranu" od dojučerašnje braće,prijatelja.Gde je bio kad su ubijani ljudi plutali Dunavom,Dravom i Savom,kad su bile mitraljirane kolone izbeglica,hrabro bombardovana nejač sa 6 km visine i postala "kolateralna šteta"?Gde je bio kad su gorele srpske svetinje na Kosovu i Metohiji i ceo svet video šta se dešava.Vrhunac cinizma,pozatog latinskog"čovekoljublja"i morala je bio naziv akcije Nato-a,a on je,zamislite, bio"MILOSRDNI ANĐEO"!!!Ne sećam se da se i tad oglasio!?! Za nagradu je čak tri puta posećivao ljubljenu mu croaciju(ne zanam jel bio tolko puta bio i u rodnoj Poljskoj),valda zbog dobro obavljenog posla.Pravi "pastoralni pohod" nema šta.Ako se prisetimo koga je sve poproglašavao "blaženima"(posvetio)slika je još bolja.Ako se za takav pontifikat može reći da je "posvećen" onada AFERIM i njemu i istituciji kojoj je on "prvi među jednakima"
:cry: :cry: :cry:
apsolutno se slazem.nema sta da se doda niti oduzme.

Kažeš... "ubeđena si da su to sami sebi uradili"??

Političari su bedna manjina na planeti, ali koriste nas i tretiraju kao stoku. Prema tome, mislim da je prilično jasno ko je tu zapravo najveći neprijatelj i Srbije, i Amerike, i celog čovečanstva!
Političari koriste i crkvu i sekte zarad svojih bolesnih ciljeva.

TOMAX:
Kažeš... "ubeđena si da su to sami [/color]sebi uradili"??
apsolutno.
secas se koliko smo navijali da Bus pobedi na izborima???
cela dijaspora se svrstala na njegovu stranu i...
???
da li mu se spoljna politika promenila???
nije-i dalje nas guse da jedva disemo.
zato im nista ne verujem.
ni nasi nisu nista bolji.
mada smo se udaljili od teme.
izvinjenje

TOMAX:
Ludice... a kada smo se to mi pitali za bilo šta? :D

:roll: O.K. Znam odgovor.
"NESVRSTANI" :wink:

Evo ti jedne stonogice! :P
Cmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmokić
ma ,Tomax,znam ja da se narod nista ne pita.
i to sa nesvrstanima je bilo mlacenje prazne slame.
ali zivece ovaj narod.
a Papi neka je laka crna zemlja. :wink:

Back