Bambi
Elita
- Poruka
- 19.255
I ja sam je morala guglati.nikad chula
a ko je ona!?
Ne razumem zasto ovo?!
Kakva je ovo proporcija tela?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam je morala guglati.nikad chula
a ko je ona!?
Dabogda ti meni ozdravila srećo.Simpatična je... imala je neki dens momenat pre jedno mesec dana... ček da nađem... baš je pobrala moje simpatije.
Šta hoćete od nje?
Dobar je voditelj programa u ovom trenutku, sa njom se uvek nešto tako dešava, nije mrtvo puvalo. Nije da svako jutro čekam sa Happy-jem, ali na YT pogledam nekad, i zanimljivo je velikim delom zahvaljujući njoj.
Niko joj se ne ruga. Sama pravi od sebe temu za sprdnju. Zna da Twitter i Instagram to neoprastaju. Ona kaze ono sto misli i to je njeno pravo gde ce i kako da se izrazi. Neki ljudi se sale na njen racun, a neke stvari joj se ozbiljno zameraju u vidu sugestija. Neko je lepo spomenuo da je clan Sps. Muz joj je u medju glavnima u Pirotu. Na tvu prodaje pamet da je uspesna I samostalna kako da ne.Imaš puno pravo da ti se nešto sviđa ili ne sviđa, ali ne bi trebalo da imaš pravo da vređaš i očito ga imaš kao i svi mi koji nećemo da vređamo.
Šta ste se okomili na ženu, u čemu je stvar?
Nemoj da gledaš ako ti se ne sviđa, Happy svakako ima svoju ciljnu masu i batalite to.
Da je bar neka funkcionerka i moćnica pa da shvatim, ali da zdušno mrziš i prezireš neku voditeljku programa jer je za medije izjavila da nije domaćica i da neće da radi nešto što milioni žena u zemlji rade svakodnevno i nigde ne traže povelju za dobre namere i kako to tako treba, i nikada ne dobijaju nikakve poene nego su još i omalovažene jer su takve.
Ma hajde, molim te!
Nemojte da se rugate ovoj mladoj ženi, iako ne vidim tačno otkuda bije taj gnev... Šta je tačno poriv.![]()
ja, ja, pa ja, opet ja, ja jahttps://mondo.rs/Zabava/TV/a1465121/jovana-jeremic-voditeljka-izjave-kucni-poslovi.html
Opet drma Jovana Jeremic sa izjavama. Staford, djak generacije, zena koja moze sve sama da zaradi. Sad se hvali kako je operisana od kucnih poslova. Samoproklamovana nenadyebiva biznis zena.
Da li je podrzavate?
Niko joj se ne ruga. Sama pravi od sebe temu za sprdnju. Zna da Twitter i Instagram to neoprastaju. Ona kaze ono sto misli i to je njeno pravo gde ce i kako da se izrazi. Neki ljudi se sale na njen racun, a neke stvari joj se ozbiljno zameraju u vidu sugestija. Neko je lepo spomenuo da je clan Sps. Muz joj je u medju glavnima u Pirotu. Na tvu prodaje pamet da je uspesna I samostalna kako da ne.
Znaci frula je.I ona je clan SPS-a, a sto je jos jezivije i porazavajuce, bila je i savetnik Dacica u ministarstvu spoljnih poslova...