Jovana Jeremić POKAZALA TRUDNIČKI STOMAK! Voditeljka pozirala u kupaćem kostimu, a pored nje se nalazi i OTAC DETETA

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.508
Voditeljka je sada na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem, koja je nastala dok je Jovana bila u drugom stanju.

1751479274215.png

- Moj prvi suprug i ja u Stolivu kod mog oca.Tata je bio ribolovac i pecao je brancine i orade. Od mog oca imam genetsko nasleđe da najviše na svetu volim plodove mora, jer meso ne volim i vrlo retko jedem. Ovde sam deveti mesec trudnoće. Bila sam prezgodna trudnica i svoju trudnoću pamtim kao doba najveće sreće. Najviše sam radila. Svaki dan sam se slikala za naslovne strane svih magazina

Ona uopšte nije izuzetak,mnoge žene se slikaju sa stomakom. Nije ni ružna. Ne znam što bih se zgražavala.
Ne na sliku nego što sada traži medijsku pažnju postavljajući bajatu sliku sa bivšim mužem i plus komentar "Bila sam prezgodna trudnica"

Zašto?
a jbga... mi smo svratili na dan da se vidimo sa nekim društvo koje je imalo kuću tamo...
a bili smo negde tu okolo, sve je to slično....
ma turisticka infrastruktura katastrofa... pola kilometra do jedne trafike nam trebalo, plus more nekako prljavo i plaza ruzna i okruzeno sve stencugama
doduse ja sam bio tamo pre 15 god, mozda je bolje sad

Koliko je Stoliv udaljen od tebe :mrgreen:
Letovao sam dve godine u Stolivu... nije mi ništa daleko ovde (ima prelaz - trajekt - Kaamenari - Lepetane i tu sam) :D.
Zoveš nas na kafu ? :kafa:

:zurka: mi ćemo tebe voditi na Žurku,.. Inače i Stoliv je vazdušnja banja (Vrmac), kao i Utjeha :) .

Poslednja izmena:
Pitam zbog pevaljke :mrgreen: cisto informativno :lol:
Mene takve ne zanimaju,.. grozim ih se,.. sad videh da je vest odande,..
ako hoćeš na prave pevaljke,.. idemo u Niš ;) . I tamo sam zimovao i letovao na po koji dan :) .. dovoljno da vam upoznam kafane ( kod Amerikanca - na primer , pa Nišlijsku mehanu - onu bolju,.. u ulici između dve gimnazije,.. ) :kafa:

Mene takve ne zanimaju,.. grozim ih se,.. sad videh da je vest odande,..
ako hoćeš na prave pevaljke,.. idemo u Niš ;) . I tamo sam zimovao i letovao na po koji dan :) .. dovoljno da vam upoznam kafane ( kod Amerikanca - na primer ) :kafa:

Amerikanac nije ono sto po forumu citah pre neki dan, al’ ajde. :lol:

Javi se kad se vratis, castim.

Back