- Poruka
- 91.508
Voditeljka je sada na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju sa bivšim suprugom Vojislavom Miloševićem, koja je nastala dok je Jovana bila u drugom stanju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta očekuješ od teme ?Dakle, sve biser do bisera
Da se zgroziteŠta očekuješ od teme ?
Ona uopšte nije izuzetak,mnoge žene se slikaju sa stomakom. Nije ni ružna. Ne znam što bih se zgražavala.Da se zgrozite
Ne na sliku nego što sada traži medijsku pažnju postavljajući bajatu sliku sa bivšim mužem i plus komentar "Bila sam prezgodna trudnica"Ona uopšte nije izuzetak,mnoge žene se slikaju sa stomakom. Nije ni ružna. Ne znam što bih se zgražavala.
Pa misli da Dragana napravi ljubomornim. Ili ne zna šta će od sebe.Ne na sliku nego što sada traži medijsku pažnju postavljajući bajatu sliku sa bivšim mužem i plus komentar "Bila sam prezgodna trudnica"
Navodno jer se setila tate koji je skoro preminuo a slika je kada su ga posetiliPa misli da Dragana napravi ljubomornim. Ili ne zna šta će od sebe.
Zakukuljeno zamumuljeno.Navodno jer se setila tate koji je skoro preminuo a slika je kada su ga posetili
meni je bukv najgore mesto na kom sam letovaoBio sam jednom u Stolivu, al davno.
super je put za vožnju kao reli......
Zašto?meni je bukv najgore mesto na kom sam letovao
ma turisticka infrastruktura katastrofa... pola kilometra do jedne trafike nam trebalo, plus more nekako prljavo i plaza ruzna i okruzeno sve stencugamaZašto?
a jbga... mi smo svratili na dan da se vidimo sa nekim društvo koje je imalo kuću tamo...
a bili smo negde tu okolo, sve je to slično....
Koliko je Stoliv udaljen od tebeŠta očekuješ od teme ?
Letovao sam dve godine u Stolivu... nije mi ništa daleko ovde (ima prelaz - trajekt - Kaamenari - Lepetane i tu sam)Koliko je Stoliv udaljen od tebe![]()
Letovao sam dve godine u Stolivu... nije mi ništa daleko ovde (ima prelaz Kaamenari - Lepetane i tu sam).
Zoveš nas na kafu ?
mi ćemo tebe voditi na Žurku,.. Inače i Stoliv je vazdušnja banja (Vrmac), kao i Utjeha
.
Mene takve ne zanimaju,.. grozim ih se,.. sad videh da je vest odande,..Pitam zbog pevaljkecisto informativno
![]()
Mene takve ne zanimaju,.. grozim ih se,.. sad videh da je vest odande,..
ako hoćeš na prave pevaljke,.. idemo u Niš. I tamo sam zimovao i letovao na po koji dan
.. dovoljno da vam upoznam kafane ( kod Amerikanca - na primer )
![]()
U Nišlijsku mehanu - može ?Amerikanac nije ono sto po forumu citah pre neki dan, al’ ajde.
Javi se kad se vratis, castim.