Jovana Jeremić oštro o napadima jer ŠMINKA ĆERKU OD 5 GODINA: "Ona je zaštitno lice mnogih brendova, bavi se manekenstvom"

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
130.969
Voditeljka Jovana Jeremić našla se na meti kritika nakon što je objavila snimak njene naslednice Lee koja je našminkana i sa neseserom šminke ide u vrtić.

jovana-jeremic-dete-460x0.jpg

Jovana se ovim povodom oglasila i otkrila da se njena ćerka uveliko bavi manekenstvo, te da je zaštitno lice mnogih brendova.

Zbog toga su je osudili i kritikovali na društvenim mrežama, zbog čega je reagovala i Jovana.

lZJk9kpTURBXy82MWZiMTViMDYyOTMxMDRkMjA3NzNkZWRjNWRhODkzYS5qcGeRkwLNBLAA3gABoTAF

Šminkam je i šminkaću je i u budućnosti, jer se moje dete uveliko bavi manekenstvom i zaštitno je lice mnogih brendova. Šminka je dečja i sve je kids linija, za decu. Dušebrižnici da gledaju svoj život i da urede svoje živote i da vaspitavaju decu kako žele, ali sigurno je da moju ćerku neće oni vaspitavati, nego ja. Za razliku od njih, moja ćerka je vaspitana da voli, a ne da mrzeći bolje od sebe komentariše druge. Vaspitana je da radi od malih nogu, a ova šminka je samo početak. Nju tek čekaju veliki dečji projekti čiji ćete biti svedok 2024. godine - rekla je voditeljka.

Inače, Jovana Jeremić se nedavno razvela od supruga Vojislava Miloševića sa kojim je dobila naslednicu Leu. Oni su nakon razvoda ostali u idealnim odnosima i zajedno brinu o njihovoj ćerki.

https://www.blic.rs/zabava/jovana-jeremic-ostro-o-napadima-jer-sminka-cerkicu-od-5-godina/2dt00k0

Ne znam zašto joj dajete bilo kakvu važnost uopšte.

Ne gledate njene emisije.

Ne gledate Pink.

I mirna Bačka ? :kafa:
Pinkovci. Mešavina američke zabave i srpskog narodnjaštva, samo što je srpsko narodnjaštvo odnelo prevagu. Gde da je ne odnese kad nađeš čopor budala i psihopata i snimaš ih sve zajedno uživo.

Back