gost 442494
Iskusan
- Poruka
- 6.141
Odabrala je to ibarska
Ne znam šta je ibarska..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odabrala je to ibarska
magistralaNe znam šta je ibarska..
magistrala
To neki autoput pretpostavljam
Сјајно срочено у само двије ријечи – интелгенција и отмјеност!Definitivno ministarka Inteligencije&Otmenosti
Мој предлог је да се позове Госпођа јована јеремић да се учлани на форуму крстарице и да буде модератор на пдф мушкарци
@Jugoslav Čvarak @Atomic™ @tab503 молимо вас да дате ваше мишљење о овом предлогу
Mislim da bi se puno bolje snašla na ženskom kutku.Мој предлог је да се позове Госпођа јована јеремић да се учлани на форуму крстарице и да буде модератор на пдф мушкарци
@Jugoslav Čvarak @Atomic™ @tab503 молимо вас да дате ваше мишљење о овом предлогу
Мислим да не биMislim da bi se puno bolje snašla na ženskom kutku.
![]()
Pa to je kao stvoreno za nju.Мислим да не би![]()
Волио бих видјети тебе како меко и грациозно ходаш на два карабатака.Али та грациозност и мекота покрета![]()
Ја бих то сакрила, не к'о ово чудоВолио бих видјети тебе како меко и грациозно ходаш на два карабатака.![]()
Како би сакрила кад би ти и најминималнија миница била до кољена, једино да као сукњицу обучеш траку за косу.Ја бих то сакрила, не к'о ово чудо![]()
Само дугачке, дамске, да прикријем балване.Како би сакрила кад би ти и најминималнија миница била до кољена, једино да као сукњицу обучеш траку за косу.![]()