Јотел поново повећава брзине нета.

ForestGreen

Veoma poznat
Poruka
10.853
Када сам прешао са телеком адсл на јотел интернет, почетна брзина ми је била ваљда 4 мб-с по цени од 890 динара. Нисам сигуран али мислим да је то колико толико приближно. Након неког времена, брзина се повећавала више пута па ће на крају нет бити 15/1 по цени од 850 динара. Повећали брзину протока а смањили цене.
Сад се ја питам, како се њима исплати да стално повећавају? Од кога узимају нет? Ја немам никакве замерке, нет ради без проблема, једном у три месеца пукне нет али ништа страшно. Е сад, колико сам чуо, неко има супротну ситуацију.

Када сам прешао са телеком адсл на јотел интернет, почетна брзина ми је била ваљда 4 мб-с по цени од 890 динара. Нисам сигуран али мислим да је то колико толико приближно. Након неког времена, брзина се повећавала више пута па ће на крају нет бити 15/1 по цени од 850 динара. Повећали брзину протока а смањили цене.
Сад се ја питам, како се њима исплати да стално повећавају? Од кога узимају нет? Ја немам никакве замерке, нет ради без проблема, једном у три месеца пукне нет али ништа страшно. Е сад, колико сам чуо, неко има супротну ситуацију.
A što ti pukne net, meni se nikada ne desava, nisam kod Jotela, al nešto ne štima tu. Nema logike, kradu net a :lol:

Povecava se broj pretplatnika i tako privlace i druge.

Пукне нет на 5 минута једном у три месеца док ми код телекома то било редовно пуцање. Зато сам задовољан Јотелом.
Ja sam Kopernikus Tv + int. ne puca nikada bas.
Brz internet.

И ја се питам како им је џабе? Ја сам мислио, од ког набављају нет и зашто толико јефтино?
Mora da je kineski net neki III kl. :lol:

Ja sam Kopernikus Tv + int. ne puca nikada bas.
Brz internet.

Mora da je kineski net neki III kl. :lol:

Кабловска телевизија ми је супер а уз то ми Јотел обезбеђује и дигиталне канале бесплатно, битно је да има двб ц рисивер у тв. Око шесто динара кошта то и нет 850 долазимо до цифре од 1500 динара. ТВ, ДТВ, нет 15/1.

Кинески или не, ради савршено. Пинг до 20. Јитер исто фин. Оцена А+ на нет тесту.

ScreenHunter_26 Apr. 13 22.09-d16fa8.jpg

Измерено у 10 сати када је проток нешто већи и уз то сам радио уплоад.

Poslednja izmena:

Back