joSH me neSHto zanima

ima nas 6 zhena koje se sastanemo jednom u mesec dana ili chak jednom u dva meseca, uglavnom nam odgovaraju ti sastanci i radujemo se da se opet svi vidimo i provedemo lepo veche. Nas shest radimo svi u medicinskom sektoru i upoznali smo se svi prilikom posla, ima nas razvedenih, singlova i udatih po drugi put sa i bez dece

sinoc smo opet izlazile i ostale do posle ponotji, pocheli sa no alkohol koktajlima lepo vecherali i posle drmnuli po espresso, jedna nam je isprichala da njen tip vazda pravi scene kao gde ona to ide pa skim i zashto dolazi tako kasno, ja sam odmah savetovala da je to neki zeshtji kreten i da treba da se reshi tog balasta u njenom zhivotu.

dakle zaSHto neki muSHkarci reaguju tolko alergiCHno kad im se partnerica/zhena otrgne jednom mesechno ili jednom u dva meseca i provede lepo veCHe al brez njega?

jel i vi puFate ko Churan po kuTJi kad vam draga ode da se druZHI brez vas

a?

Treba da zna sa kim i zasto - naravno...ako se to desava povremeno ok...., nije bash nenormalna njegova reakcija, ali mislim da treba da pricaju i da ga upozna sa vama...ako je takva situacija sada ne znaci da se ne moze promeniti, a ti bi odmah sta ce joj takav, to se zeno tako ne radi....

ima nas 6 zhena koje se sastanemo jednom u mesec dana ili chak jednom u dva meseca, uglavnom nam odgovaraju ti sastanci i radujemo se da se opet svi vidimo i provedemo lepo veche. Nas shest radimo svi u medicinskom sektoru i upoznali smo se svi prilikom posla, ima nas razvedenih, singlova i udatih po drugi put sa i bez dece

sinoc smo opet izlazile i ostale do posle ponotji, pocheli sa no alkohol koktajlima lepo vecherali i posle drmnuli po espresso, jedna nam je isprichala da njen tip vazda pravi scene kao gde ona to ide pa skim i zashto dolazi tako kasno, ja sam odmah savetovala da je to neki zeshtji kreten i da treba da se reshi tog balasta u njenom zhivotu.

dakle zaSHto neki muSHkarci reaguju tolko alergiCHno kad im se partnerica/zhena otrgne jednom mesechno ili jednom u dva meseca i provede lepo veCHe al brez njega?

jel i vi puFate ko Churan po kuTJi kad vam draga ode da se druZHI brez vas

a?

zabole me bash!

iebote nisam vjerovala da ste bash toliki seljani

auuuuuuuuu

i zbog toga ovi iz svedsku koji su razbijali vagine posle odu u domovinu da sebi proberu zhenu koja se razume u testo

jadne zhene

imam ja jednog druga sto je dugo u vezi sa devojkom.
to o cemu ti pricas lici na sledecu pricu ocu reci okarakterisem tebe u celoj prici posto su veoma slicni detalji sto si napisala
u inostranstvu. oni su inace odgojeni na domacem terenu al prilikom zivota zive negde drugde.
pri upoznavanju ta devojka dovede novopecenu drugaricu u kucu. napravi svom coveku da jede kad se bude vratio kuci dok ova ni pet ni sest ni ne zna je kaze devojci a sto ti njemu pravis jelo sto ne pravi on sam.
upravo tako i sledi to tvoje sledece pitanje a i objasnjenje a i otkrivanje tebe. "gde pise" " sto mora zena" itd itd
ja to zovem razaracice doma.
kratko i jednostavno

vi se uopshte niste adaptirali

otisho si iz rodnog sela ali selo nije iz tebe niti tje

jadno

imam ja resenje za tebe i to veoma konkretno.
pusti ti nas seljobere nego ganjaj svedu papucara. ti okom a on skokom
p.s koliko ja vidim ovde moze dobra para da se zaradi. sve devojke koje su zainteresovane za slobodniji zivot i parolom ja okom a on skokom nek mi se jave na p.m
gde sledi dogovor oko sredjivanje papira i placanja. muza ja sredjujem!!!! stranac!!!

Poslednja izmena:

Back