Ajde polako... kreni, i usput razmisli o tome da li je zaista moje i tvoje pravo da govorimo o tome da li se od nje postaje zavistan ili ne jednako uprkos cinjenici da sam je ja vec 3 godine sa prekidima (kad god sam prekid zeleo, ili kad god nisam imao gde da kupim dugo vreme) koristio a ti ne... i niti znas o tome nista vise nego bilo ko sto gleda televizor. Da bi znala vise o tome moras to i da probas, a mala deca sve jedno jedva cekaju da im mame za buniku ili zmijsko grozdje kazu da ne valja, da je psihoaktivno, pa da to probaju... bio sam i dete dosta dugo vremena pa znam sta su druga deca sve pusila (ja nisam, jer sam bio pod uticajem roditelja koji su protiv toga) ili da (kao ja (stidim se)) procitaju na Red bul da preko 4 limenke dnevno izaziva psihoaktivne neke efekte... pa da isti taj dan namerno i zbog toga uzmu 4 limenke (deco, verujte mi, nemojte to sa Red Bull (koji je legalan) da radite, posto moze da se umre). Isto tako, savetovao bih decu da ne koriste neke legalne stvari kao sto je zelena (pogotovo crna) guarana, koja, za razliku od bilke o kojoj je rec i od Red Bull-a, zaista izaziva (u sta sam se uverio) zavisnost. Ako vec morate da kljukate energetike, pijte Shark, to vam je najsigurnije...
Ja sam punih 4 meseca toliko se bio navukao na crnu guaranu da sam svako jutro navijao sat u 5 i isao neispiavan u skolu... ne bi li je "ranom zorom" popio, jer mi je bilo lose i sve me bolelo dok je ne popijem.
Poslednja izmena: