Pa vidi druze meni se cini da neki klipan tek tako dodje do one pruge u Subotici i zakolje neduzno dete onako malo ....izvini jako cudno zvuci!
Toj devojci je neko presudio po narudjbi....mislim da je ubio placeni ubica....po cijem nalogu,za ciji racun,zasto, to zaista pojma nemam niti poznam proslost porodice....Cak ne verujem vise ni u tezu neuzvracene ljubavi mada je moguce i to..Zaklati devojku ne moze ni neki suboticki klipan kojeg je odbila....Jer suboticki klipan koji nema pokrivena ledja bi odavno robijao...Ovako radi se o ozbiljnom placenom razbojniku i ubici koji je bez imalo savesti ej zaklao devojku.....Mrtav hladan....Policija se muci 11 godina i trazi njegov dnk kojeg naravno nece niti sme naci kao ni nalagodavca ovog gnusnog zlocina nesto najgore sto Srbija pamti....
Alter da mozda ti ne mislis da se slucajno u 21 sat navece pojavio neki suboticki klipan i zaklao devojku?Onako eto jer ona ima drugog decka?
Горе пишеш како није утврђен мотив, а сад знаш који је мотив?
Зашто би то био мотив? Је л' нас нешто наводи на такав закључак?
Да је то мотив, круг сумњивих лица не би могао да буде нешто много обиман. Лако се утврди са ким је била у контакту.
Pa utvrdili su sve zivo i sta onda?Nasli koljaca mozda?Ubica je nju zaklao.To rade samo profesionalne ubice..Izvini mnogo sam omanuo u tezi o neuzvracenoj ljubavi u razmatranju uzroka njenog ubistva.Neka te ne muci to.Ostajem kod teze da je ovo ubistvo imalo nekog nalagodavca i da ubicu nikada nece pronaci.