Jos uvek neresen stravican zlocin u Subotici

Jasta...nema neresenih zlocina, samo ima zlocina bez kazne i novih bogatasa koji su prodali dusu....
Opravdanja uvek postoje ako dovoljno platis ili ucenis....a subotica nije njujork i ako postoji trag postoji i ubica. Pa ako se dete vec zalilo, znaci da sumnje samo treba dokazati....nije prosao kamiondzija...
Idi to reci Amerima recimo. Ne postoji država u kojoj je stopa rasvjetljenih zločina 100%.
Moguce da su nalagodavci platili da se zrtve na ovakav stravican nacin uklone...Mozda se neko svetio njihovim najblizim pa ih ubili...ima svega...Mozda nicim i nisu doprinele da tako zavrse....Ali svakkako da je moguce da je ovo uradila placenicka ruka(to je u dansnjoj srbiji normalno)..Zaklati nekoga samo moze monstrum koji je placen za to a ne neki prolaznik iz Subotice ili kamiondjija...Ocigledno da se u ovoj drzavi stite monstrumi koji kolju decu....A mozda su ovi koljaci i vec iz raseteka pa nemaju kome da sude.....Nema sanse da je ubio obican smrtnik...
A plaćeni ubica ili monstrum nisu obični smrtnici? I šta ako je ubica mrtav?

Nije bila na meti neke sekte ili razjarenih ljudi verski orijentisanih, već očigledno nekoga ko se nije mogao pomiriti s tim da ne može da bude s njom - uzdišući i, sada već drhtavim glasom priča Leon.

Po mom skromnom misljenju se radi o ovom o cemu je njen otac pricao...uglavnom je motiv neuzvracena ljubav...

Горе пишеш како није утврђен мотив, а сад знаш који је мотив?

Зашто би то био мотив? Је л' нас нешто наводи на такав закључак?

Да је то мотив, круг сумњивих лица не би могао да буде нешто много обиман. Лако се утврди са ким је била у контакту.

Pa vidi druze meni se cini da neki klipan tek tako dodje do one pruge u Subotici i zakolje neduzno dete onako malo ....izvini jako cudno zvuci!

Toj devojci je neko presudio po narudjbi....mislim da je ubio placeni ubica....po cijem nalogu,za ciji racun,zasto, to zaista pojma nemam niti poznam proslost porodice....Cak ne verujem vise ni u tezu neuzvracene ljubavi mada je moguce i to..Zaklati devojku ne moze ni neki suboticki klipan kojeg je odbila....Jer suboticki klipan koji nema pokrivena ledja bi odavno robijao...Ovako radi se o ozbiljnom placenom razbojniku i ubici koji je bez imalo savesti ej zaklao devojku.....Mrtav hladan....Policija se muci 11 godina i trazi njegov dnk kojeg naravno nece niti sme naci kao ni nalagodavca ovog gnusnog zlocina nesto najgore sto Srbija pamti....

Alter da mozda ti ne mislis da se slucajno u 21 sat navece pojavio neki suboticki klipan i zaklao devojku?Onako eto jer ona ima drugog decka?

Да је то мотив, круг сумњивих лица не би могао да буде нешто много обиман. Лако се утврди са ким је била у контакту.

Pa utvrdili su sve zivo i sta onda?Nasli koljaca mozda?Ubica je nju zaklao.To rade samo profesionalne ubice..Izvini mnogo sam omanuo u tezi o neuzvracenoj ljubavi u razmatranju uzroka njenog ubistva.Neka te ne muci to.Ostajem kod teze da je ovo ubistvo imalo nekog nalagodavca i da ubicu nikada nece pronaci.

Poslednja izmena:
Pa vidi druze meni se cini da neki klipan tek tako dodje do one pruge u Subotici i zakolje neduzno dete onako malo ....izvini jako cudno zvuci!

Toj devojci je neko presudio po narudjbi....mislim da je ubio placeni ubica....po cijem nalogu,za ciji racun,zasto, to zaista pojma nemam niti poznam proslost porodice....Cak ne verujem vise ni u tezu neuzvracene ljubavi mada je moguce i to..Zaklati devojku ne moze ni neki suboticki klipan kojeg je odbila....Jer suboticki klipan koji nema pokrivena ledja bi odavno robijao...Ovako radi se o ozbiljnom placenom razbojniku i ubici koji je bez imalo savesti ej zaklao devojku.....Mrtav hladan....Policija se muci 11 godina i trazi njegov dnk kojeg naravno nece niti sme naci kao ni nalagodavca ovog gnusnog zlocina nesto najgore sto Srbija pamti....

Alter da mozda ti ne mislis da se slucajno u 21 sat navece pojavio neki suboticki klipan i zaklao devojku?Onako eto jer ona ima drugog decka?

Pa utvrdili su sve zivo i sta onda?Nasli koljaca mozda?Ubica je nju zaklao.To rade samo profesionalne ubice..Izvini mnogo sam omanuo u tezi o neuzvracenoj ljubavi u razmatranju uzroka njenog ubistva.Neka te ne muci to.Ostajem kod teze da je ovo ubistvo imalo nekog nalagodavca i da ubicu nikada nece pronaci.
Da su joj roditelji problematicni negde bi na drustvenim mrezama i medijima za 11 godina procurelo.Ali nema nigde.
Setimo se kad je oteta Tijana Juric odma iste veceri je na drustvenim mrezama procurelo da je njen tata kockar i da je velike pare dugovao za kocku.

Verovatno je tako ali ipak meni liči da je nije ubio neki amater već ozbiljan profesionalni plaćeni ubica.Cim izbegava pravdu i zakon 11 godinu znači radi se o profesionalnim nedodirljivih plaćenim ubicama.Za čiji račun i od koga je bio plaćen to je zaista misterija.Ali da izbegava zakon jer je policija nesposobna naravno da nema govora.Ocigledno danas ima ubica koje ni država ne sme da hapsi.Po osnovnim školama se dešavaju jezive scene vrsnjaskog nasilja a niti škole niti inspekcije ne reaguju da zaštite ugroženu decu.Tako reč uvek su ujedinjeni da se svaki problem gurne pod tepih i da oni nastave mirno da žive za svoje plate.Nikada niko i ne stane na stranu žrtve.Retko kada.Zato smo mi u 21 veku realno rečeno "nigde",a što vreme ide bit će i gore nego nigde.

Evo setimo se u BG kada je Nedjeljko Djurovic izasao isao gradom i nesumice trazio zrtvu i tako ubio Milosa Mileusnica.Da nije kamera ko zna dal bi bio uhvacen.Tako mi deluje i Milicino ubistvo.Jos u tom zabacenom kraju ko zna dal ima kamera...
Ako je ubica nepoznati tj nikakvih bliskih i daljih kontakta sa zrtvom i njenom familijom nema,onda tesko da ce biti uhvacen ma koliko neprofesionalan bio.Tako je nazalost u celom svetu.Zasto serijske ubice tesko nadju?

Klasicni profesionalni ubica je odradio ovaj zlocin.Zaklat nekoga mogu samo placeni i okrutni!Ne verujem da je njeno ubistvo povezano sa njom licno.
Dete od 16 godina nije moglo licno biti uzrok ubistva.Nazalost verovatno je ona koletreralna steta necega i nekoga i ubijena je ni kriva ni du
U verziju o plaćenom ubici imam sumnje jer plaćeni ubica-profesionalac teško da bi ubio žrtvu na takav način zato što klanje čoveka zahteva kontakt sa žrtvom i upotrebu velike snage. Plaćene ubice to izbegavaju jer može da se desi da slučajno žrtvu u tom momentu ne uhvati dobro bez obzira što je mnogo jači od nje i što joj prilazi sa leđa (pretpostavljam da joj je prišao sa leđa jer je za plaćenog ubicu to "najbezbednije", prilaz sa prednje strane višestruko povećava rizik od neuspeha). Onda kada se čovek uhvati sa leđa, ili sa bilo koje strane, instiktivno kreće da se odupire, još kada je životno ugrožen dobije veliku snagu zbog lučenja adrenalina i može se oteti ubici ili ga čak povrediti - ogrebati, ujesti, pocepati deo odeće, iščupati pramen kose a to je više nego dovoljno za DNK analizu. Takođe može u sekundi viknuti. Onda klanje čoveka je radnja koja traje možda i minut a to povećava vreme kojem je ubica izložen mogućem opažanju, i tu se proliva dosta krvi koja može pasti na odeću ubice koju može neko da primeti. Profesionalne ubice najčešće ubijaju sa prigušivačem, iz zasede ili sa leđa jer je tako, po njih "najbezbednije" i to najčešće kradenim oružjem kome je izbrisan serijski broj i vrstom oružja na koju može da se stavi prigušivač (ne može na sva oružja).
O ovom slučaju pročitao sam ovde, na forumu, nisam čuo ranije, tako da po pisanju ljudi sa foruma, mislim da je reč ili o nekom lokalnom "biznismenu" sa vezama ili o nekom psihopati koji je, iz samo njemu znanih razloga, to jadno dete ubio. Koliko god izgledalo da naša policija nije vešta u rešavanju ovakvih slučajeva mislim da oni znaju šta rade. Ako lokalna policija ne može to da reši onda se zovu profesionalci iz Beograda, tj specijalno obučeni ljudi iz instituta za forenziku jer oni imaju kvalitetne ljude, odličnu opremu i stručnost. Ja lično psihopatama smatram i plaćene ubice jer čovek koji ubije osobu koju ne zna i koja mu nije ništa skrivila je, po meni, psihopata i bolesnik. Takođe sam ovde pročitao da je otac nesrećne Tijane Jurić bio u kockarskim dugovima (nisam to znao a za slučaj sam čuo i baš me potresao) pa čak i da je bio u dugovima zar je to njegovo jadno dete ikome išta krivo. Neka jure oca onda šta diraju porodicu. Otišao je ovaj svet u k...c totalno. Nekada pomislim, kada vidim šta su ljudi spremni da rade jedni drugima naročito nedužnim, da treba što pre da se desi neka globalna apokalipsa, udar meteora i sl. jer ovo više nisu ljudi nego zveri.

Poslednja izmena:
Idi to reci Amerima recimo. Ne postoji država u kojoj je stopa rasvjetljenih zločina 100%.

A plaćeni ubica ili monstrum nisu obični smrtnici? I šta ako je ubica mrtav?
Sto nije primer reccimo mars, u neko doba su probali da rotiraju policajce na godinu dana iz prostog razloga sto onda moze da se sakrije svaki kriminal, jer dok imas policajca mestanina koji poznaje vecinu ljudi nije moguce ubiti coveka da se ne zna....da se ne zna za nepravilnosti u istrazi....

Koлико год да се клинке данас ударају већ увелико са 15,16 година,чисто сумњам да је мотив неузвраћена љубав. И да јесте,није их могла имати сто. Ови из сузбијања сајбер криминала бу врло брзо ископали неког да су имали кога. Исто тако да су јој ћале или кева имали неке непријатеље,такође би и ти пандури нашли неки мотив да је било простора. Највероватније је наишла у погрешно време на погрешно место,и погрешног лика.

Ne verujem u slucajnosti u zivotu....taj monstrum je znao devojcicu i gde zivi i kuda se krece...psihopata da, ali sve je znao....A moze im biti prvi komsija...danas je moderno biti podvojena licnost....i psihopata a i normalan u drustvu....Neznam bre 1 komsiju jel ili nije psihopata kada se maximalno foliraju...Nece pronaci ubicu jer ne smeju inace bi robijao odavno...
Suskalo se da je neki politicar umesan ,zato slucaj nije ni maknuo …

Evo setimo se u BG kada je Nedjeljko Djurovic izasao isao gradom i nesumice trazio zrtvu i tako ubio Milosa Mileusnica.Da nije kamera ko zna dal bi bio uhvacen.Tako mi deluje i Milicino ubistvo.Jos u tom zabacenom kraju ko zna dal ima kamera...
Ako je ubica nepoznati tj nikakvih bliskih i daljih kontakta sa zrtvom i njenom familijom nema,onda tesko da ce biti uhvacen ma koliko neprofesionalan bio.Tako je nazalost u celom svetu.Zasto serijske ubice tesko nadju?
Ma kakve kamere ,imaju dnk ali navodno ne znaju ciji .

Back