Jos po nesto o Vehabijama...

Znaci stvarno treba jedan kurs citanja za likove poput Pritajenog, dragog, spensera...

Radikale nisam pomenuo tek onako, vec zbog Dzerijevog pitanja

apolid koji ti je komentar na grafite i transparente ovih tvojih "dobrih muslimana" iz Novog Pazara - Smrt Srbima, Naser Oric, Islam ce zavladati Svijetom itd?

gde je odgovor bio sasvim ocigledan, jer je ocigledno da svako drustvo ima ekstremiste, pa sam zato ubacio radikale zbog detaljnog odgovora, buduci da su radikali srpski ekstremisti, a vehabije muslimanski, s tim da su radikali mnogo gori ekstremisti od samih vehabija.

apolid:
Znaci stvarno treba jedan kurs citanja za likove poput Pritajenog, dragog, spensera...

Radikale nisam pomenuo tek onako, vec zbog Dzerijevog pitanja

gde je odgovor bio sasvim ocigledan, jer je ocigledno da svako drustvo ima ekstremiste, pa sam zato ubacio radikale zbog detaljnog odgovora, buduci da su radikali srpski ekstremisti, a vehabije muslimanski, s tim da su radikali mnogo gori ekstremisti od samih vehabija.

Pa rekoh ja da si ti malo kontradiktoran, a izgleda i zbunjen...
A i vidi se da si LDP-ovac, ako već nisi Musliman kako si napisao negde ranije...
Jer, ko na temi o Vehabijama odmah krene da kontrira radikalima, a posle par postova napiše kako su "radikali ti koji spamuju teme ubacujući neke neprilične paralele itd itd..." očigledno ima problema ili sa izražavanjem ili sa radikalima...

Eto i ja ih ne volim, ali mi ni na pamet ne bi palo da ih ubacujem u negativnom kontekstu u svaki post od "tinejdžerskog kutka", preko "kuvanja" pa sve do "kuda izaći večeras"...

Nadam se da si shvatio suštinu mog izlaganja, a ako nisi šta da ti radim...

DraGo70:
Pa rekoh ja da si ti malo kontradiktoran, a izgleda i zbunjen...
A i vidi se da si LDP-ovac, ako već nisi Musliman kako si napisao negde ranije...
Jer, ko na temi o Vehabijama odmah krene da kontrira radikalima, a posle par postova napiše kako su "radikali ti koji spamuju teme ubacujući neke neprilične paralele itd itd..." očigledno ima problema ili sa izražavanjem ili sa radikalima...

Eto i ja ih ne volim, ali mi ni na pamet ne bi palo da ih ubacujem u negativnom kontekstu u svaki post od "tinejdžerskog kutka", preko "kuvanja" pa sve do "kuda izaći večeras"...

Nadam se da si shvatio suštinu mog izlaganja, a ako nisi šta da ti radim...
ma pusti decka, vidis da je na bensedinima, ili mozda na belom!!! Castio ga Ceda shakom bensedina da pljuje svugde po radikalima!! Cisto mu drugarski preporucujem da ide u jednoj od ustanova za lecenje od zavisnosti!!

Back