jos me nije pipnuo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

happywomen

Početnik
Poruka
28
u vezi smo skoro mesec ipo dana...
on ima 32
ja 31 god
i nije me ni pipnuo...
jako je dobar prema meni,pazljiv,kulturan,nezan,i poljupci su cesti i strasni ponekad......
na prvom sastanku je pao poljubac...
vidjamo se svaki drugi dan...i nista....pipnuo me je samo po struku....sta da mislim?
znam da nije dugo imao devojku....ali 32 god ima....

Poslednja izmena:
u vezi smo skoro mesec ipo dana...on ima 32 ja 31 god i nije me ni pipnuo...
jako je dobar prema meni,pazljiv,kulturan,nezan,i poljup
ci su cesti i strasni ponekad......na prvom sastanku je pao poljubac...vidjamo se svaki drugi dan...i nista....pipnuo me je samo po struku....sta da mislim?

Ovo je dokaz da neki ljudi nikad ne odrastu.
Pa imas 31 godinu i mislis da je to sad neki problem?Momak je jednostavno malo stidljiv.Ili prosto ima strah od tvoje reakcije.
Nece ti spasti kruna sa glave ako ti iniciras nesto vise.Kad vec to tako zelis.

Ovako,batali se sada nas i nasih saveta,necu da ispadnem nekulturna i bezobrazna da ispadne da ti niko ne moze dati dobar savet ALI..najbolje je da sebe ne mucis da ne lomis glavu,a pravi razlog zna najbolje ON.Dakle lepo batali forum oko toga uzmi telefon u ruke ili jos bolje sedi sa njim i reci mu..tako i tako ..i resi situaciju bez previse otaljavanja.

ja ne mogu prva korak da napravim...volim musku inicijativu...vise volim on to da uradi...
mada u vise navrata je rekao kako sam fina...pa mozda misli da je rano...
ali mi nikad na tu temu ni ne pricamo...kao da je to nesto sto ne postoji....cudno bas...

ci su cesti i strasni ponekad......na prvom sastanku je pao poljubac...vidjamo se svaki drugi dan...i nista....pipnuo me je samo po struku....sta da mislim?
Normalan covek,i nije on nesto poremecen vec si ti zagorela.

ja ne mogu prva korak da napravim...volim musku inicijativu...vise volim on to da uradi...
ali mi nikad na tu temu ni ne pricamo...kao da je to nesto sto ne postoji....cudno bas...

Ti si zena u godinama, mozda ti je poslednji voz...Ako ti covek znaci i hoces da bude otac tvoje dece, preuzmi inicijativu,nek te napumpa,ne daj mu zastitu da stavi, i eto zatrudnis i vezes ga i gotovo.Tad ce i on da se oslobodi...Ti hoces da ti kazemo ma covek je gejcina zesca,ostavi ga...ali na tvoju zalost nije tako..

Ma nemoj mi reci!Tebi je ispod casti da nacinis prvi korak..
Pa vidis,i meni bi bilo lepo da mi pridje Maria Sarapova ali nesto nece.

kakva je to veza ako te nije ni pipnuo... meni je to cudno ako je muskarac u pitanju
:confused:

Mnogo ste surovi ovde...komentar tipa "postuje te" je zaista divan....divno je sto postoje takvi muskarci...samo sto nisam navikla da ne dobijem nijedan dodir (preko odece) za mesec ipo dana veze.....ali cekacu strpljivo....znam da ga druga nece uzeti jer mu je stalo....

Mnogo ste surovi ovde...komentar tipa "postuje te" je zaista divan....divno je sto postoje takvi muskarci...samo sto nisam navikla da ne dobijem nijedan dodir (preko odece) za mesec ipo dana veze.....ali cekacu strpljivo....znam da ga druga nece uzeti jer mu je stalo....

Postuje te - zato sto nece da te dodirne? A ti bi da te ne postuje, bas toliko?

Kako se ponasate - dodje mi da zakljucim kako je to priroda lepo resila...

on ima 32
ja 31 god
i nije me ni pipnuo...
jako je dobar prema meni,pazljiv,kulturan,nezan,i poljupci su cesti i strasni ponekad......
vidjamo se svaki drugi dan...i nista....pipnuo me je samo po struku....sta da mislim?

šta ima da te pipa?

on ima 32
ja 31 god
i nije me ni pipnuo...

Pa dobro sta je tu strasno? Meni je to normalnije od uskakanje u krevet iskreno. Verujem da mu nista ne fali ali da vodi racuna da ostavi pravi utisak i da ne zuri zbog toga, sto znaci da mu je stalo da izgradi pravu vezu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back