Jos malo slikanja

• Začetnik teme Začetnik teme loop
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
loop:
E ti znas zasto zivis :)
I jesu li bili neki misicavi ili zgoljavi ili debeli primerci?
Cije je telo lepse, musko ili zensko po tvom strucnom misljenju?
He he, kad je bilo "po zadatku" - bilo je svega, a po uzitku - ehhh, a sta da ti pricam ! Nemam tu podelu, lepo telo je lepo telo, bilo musko ili zensko! ;)

ja sam se bavio swojewremeno fotografijom, pa hteo da fotkam i ribe gole, cisto zato sto moze da izgleda veoma lepo, ali velika vecina je u najavi odbila.......nikada mi nije bilo jasno zasto:roll:
mozete li devojke to da mi pojasnite....missim, swe i da neko vidi fotku, nije kraj sweta, moze samo da kaze> kako dobra pi*ka!!!!!:shock::shock::shock:

Nisam imala takvu priliku, ali je moj prvi pravi,sada bivshi,kada sam ga ostavila imao zelju da
me slika ceo jedan film da ima za uspomenu,nishta intimno,i kada sam ga srela posle vishe godina,rekao da chuva te slike,a imam ih i ja,i drage su mi.....bila sam lepsa i mladja...

loop:
Da li bi forumashice volele da ih neki vrsni slikar nacrta na platnu u nekom eroticnom aktu po njihovom izboru i sta bi uradile sa tom slikom?

Ne bih volela.Ako moze da me naslika na 50 platana bez mog poziranja, pa ja da izaberem koja su najbolja platna, ja bih htela tako.Ali uopste mi se ta ideja ne svidja da cu mozda sedeti ko zna koliko vremena mirna da ne mrdnem ni jednim delom tela a slika mi se nece mozda svideti.Kad te slikar slika mora da se stoji ili da se sedi, ili da se lezi i da se ne mrda dok mu poziras.A za fotografije moze da se radi sta god hoces, ja obozavam da igram dok me fotograf slika.

_honeybunny_:
Da, volela bih... :D 8-)

bani5kg.jpg

eto volela bih ali mene niko ne bi slikao ali bicu bogata pa cu placati mladim decacicima da me slikaju.
e ako neko oce da mi slika strije odnosno kako nemam strije na butini.
a na drugoj imam

Back