Jos malo pa krecu prepelice,koju municiju koristiti?

zuba78

Početnik
Poruka
14
Pozdrav kolege,kao sto znate jos malo pa krecu prepelice. Ja sam prosle godine prvi put isao u ovaj lov i posle prvog mog izlaska sam se odusevio...majca kratkih rukava,avgustovsko suncano jutro,priroda ...pa imali li lepse :) Koristio sam FIOCCHI za prepelice(ne secam se oznake) i trap municiju i kad god sam lepo nanisanio tad sam i odstrelio.Koju municiju najcesce koristite i sa kojom kombinacijom cokova? Dobar pogled

A jesi li probao K-100 ?? Pozuri, cujem da su skoro sve rasprodali.

Evo,pozurio i obisao sve lovacke radnje i dobro si cuo ...nema ni patron...gde si bio malo ranije da mi kazes za taj metak pa da kupim i ja neki ...nista probacu nesto drugo...hvala ti Kizo k`o bratu,necu ovo da ti zaboravim,nadam se da ces imati uspeha u svemu kao sto bi imao i sa njim u lovu na prepelice

A jesi li probao K-100 ?? Pozuri, cujem da su skoro sve rasprodali.

K100 za prepelice xaxax dobra fora;-))))))jel ti znas na koliko metara on otwara casicu..ako ne znas,izbroji korake pa pucaj u zemlju na 70 metara pa ces wideti...ako cowek ima kera(koji zna da markira):D i pusku (ako ima sa izmenjiwim cokowima(1/4)potrebn mu je belotow trap i ostro oko,uspeh ce biti zagarantowan...pozzzzz kolege

Back