Pa s kim ce se dopisivati ako budu sjedili zajedno? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Рецимо, мушкарци изашли на мушко вече... изашли без девојака да одиграју мало билијара, заебавају се, ождрљекају и успут ошмекају све женско што се креће, без намере да иједној приђу или икога новог упознају.
Ovo je jubilarni 145735743 put da je ova tema bila![]()
zato sto je sramota da zensko sedi medju muskarcima. i svi bi rekli da je kurrva. i sponzorusa. i udavaca. i ondak ona sedi sa drugaricama a vi se ebite![]()
ovo prvi put cujem.dobro ima toga na selu,
ali zadnji put kad sam ja bila u Beogradu,
nije bilo blam da sedis sa svojim drugovima i pijes kafu...
ili su klinci danas totalno isfolirani, sve im smeta i od svega ih je blam...
bice da je to.
moj post je totalna ironija i iza je jedna duuuuga prica.......![]()
Ovo je jubilarni 145735743 put da je ova tema bila![]()
zato sto je sramota da zensko sedi medju muskarcima. i svi bi rekli da je kurrva. i sponzorusa. i udavaca. i ondak ona sedi sa drugaricama a vi se ebite![]()
zato što ih je postao blam
svojih entiteta u mreži ljudskih duša
zato što stalno misle da nisu dovoljno dobri
da su daleko od sticanja samopouzdanja
jer za njega trebaju keš, dobre nove felne
da se okreću na pešačkom, bejbe
i periodično kresanje jovane, milene, jece i njene mladje švece
i svo ostalo korovsko rastinje
nametnuto od strane *ja sam ekskluziva* likova
jer se plaše svog odraza u ogledalu
a kamoli na izveštaju svoga psihologa
a telefoni su im najbolji prijatelji
jer ćute, gledaju nas i nikad ne kritikuju..
Nadam se da je muškarac -koji je sa tobom-svestan koliko je srećan.![]()
Malo sutra, sa drugaricama moze sedeti i u stanu, nego su dosle leciti komplekse tako sto ce odbijati tipove koji im prilaze, a ovi mulci se primaju kao pavijani.
Zato treba moja tema. Zelim se za mooda.
...muško- ženskim odnosima.Bilo gde u Srbiji da sednete u kafić i pogledate okolo videćete da muškarci i žene sede odvojeno,pilje okolo,piće se cedi dok ne zaledi,i svi su opsednuti svojim mobilnim-kuckaju,nešto proveravaju,kao očekuju važan poziv.I svi su hladni i na distanci,zatvoreni u svoje (skoro uvek) jednopolne grupe.Zašto momci i devojke sede odvojeno po lokalima?![]()
...muško- ženskim odnosima.Bilo gde u Srbiji da sednete u kafić i pogledate okolo videćete da muškarci i žene sede odvojeno,pilje okolo,piće se cedi dok ne zaledi,i svi su opsednuti svojim mobilnim-kuckaju,nešto proveravaju,kao očekuju važan poziv.I svi su hladni i na distanci,zatvoreni u svoje (skoro uvek) jednopolne grupe.Zašto momci i devojke sede odvojeno po lokalima?![]()
Malo sutra, sa drugaricama moze sedeti i u stanu, nego su dosle leciti komplekse tako sto ce odbijati tipove koji im prilaze, a ovi mulci se primaju kao pavijani.
Zato treba moja tema. Zelim se za mooda.
To je cista realnost samo to malo ko ume da primeti![]()