Још једном о плејерима, овај пут ГОМ, изгледа опасан

Trandaiflko

Aktivan član
Poruka
1.557
Било је дискусије који је најбољи, најпрецизније дочара звук.
Ја навикао на реал и ВЛЦ.
А пар пута на неким старијим рачунарима нађем ГОМ и видим да смета компу..
И неки дан у новинама упозорење. листа апликација које су штетне за андроиде, имају тројанце и сл.
И међу њима управо ГОМ.
Каже да су махом, не из Кине него Јужне Кореје

Ја навикао на реал и ВЛЦ.
А пар пута на неким старијим рачунарима нађем ГОМ и видим да смета компу..
И неки дан у новинама упозорење. листа апликација које су штетне за андроиде, имају тројанце и сл.
И међу њима управо ГОМ.
Каже да су махом, не из Кине него Јужне Кореје
Ne mogu da dookucim o cemu je tema ustvari? Naslov govori jednoa sama tema...? Sta je pitanje-da li je Gom player opasan? U kom smislu?

За мене је то AIMP.
https://www.aimp.ru/

Програм је одличан а и постоји верзија за Android.
Ако неко воли да слуша радио online препоручујем AIMP2.
Има јако лепе скинове, а што је најбоље програм је бесплатан.

За мене је то AIMP.
https://www.aimp.ru/

Програм је одличан а и постоји верзија за Android.
Ако неко воли да слуша радио online препоручујем AIMP2.
Има јако лепе скинове, а што је најбоље програм је бесплатан.
Vidi....do pre nekog vremena bih se bez pogovora slozio s tobom...Ali sad-imao sam situaciju da neku verziju Aimpa vidi kao virus! Cisto da znas...Iako je program i po meni brutalan, prelep...I da AIMP je vise audio ne video player...

Poslednja izmena:
Ја сам користио

МPC-HC
VLC
KMplayer
GOM
MicroDVD

И могу да кажем да најчистији звук и најбољу слику на Windows-у има MPC-HC а уз то је OpenSource. ☺️🥰
MicroDVD, lepo je izgledao, bio je na skoro svakom DIVX disku... nalet nostalgije :) mv2 plejer je bio i bolji, ali je MicroDVD bio lepši. Naravno, nisu išli kodeci sa njima, to je bilo vreme k-lite pack-a.

Micro-DVD-Player_1.png

MicroDVD, lepo je izgledao, bio je na skoro svakom DIVX disku... nalet nostalgije :) mv2 plejer je bio i bolji, ali je MicroDVD bio lepši. Naravno, nisu išli kodeci sa njima, to je bilo vreme k-lite pack-a.

Micro-DVD-Player_1.png
Meni se npr ovo uopste ne svidja. Ni za audio ni za video. Za video KM player dok ga nisu shebali.,za audio-bar pre-AIMP.

Micro-DVD-Player_1.png
ih , ima bar 15 god kako ga nisam video

menjao sam razne , mv2, crystal, gom, poslednji sam koristio bs player , sam skidao titlove

sad ima online sve

Micro-DVD-Player_1.png
Да да и MV2 player и њега сам исто користио.

Meni se npr ovo uopste ne svidja. Ni za audio ni za video. Za video KM player dok ga nisu shebali.,za audio-bar pre-AIMP.
Vidi, ja sam malo mator, u ono vreme ovo je bilo slično fizičkim dvd plejerima i bilo mi je OK.
Što se muzike tiče, koristio sam winamp dok se nije pojavio AIMP.
Koristio sam i ja KM dok ga nisu s**bali, sad koristim PotPlayer i VLC. Pot češće, jer mi je VLC ružnjikav, ali iz nekog razloga x265 mi štuca na Pot-u i onda takav video gledam preko VLC.

Back