još jedno pitanje

ja bih rekao da se tu logika malo sukobljava jer kako možeš biti dobar a da ti neko ne odgovara kompatibilno i obrnuto

a nije logično ni to da samo mužkarac vozi jer se valjda i žena nešto pita a ne leži samo kao neka lutka i čeka kada ćeš ti da daš gas a kada kočnicu?

Malo pazljivije citaj & razmisljaj:

sta meni vredi Porshe, kada su mi vozacke sposobnosti - takve kakve jesu, a s druge strane M. Shumaher moze da vozi ficu van mozga, ali to je ipak fica.

Mozes da budes vanredan ye8ach, ali da se jednostvano ne poklapas sa partnerkom - onda je i tvoj performans losiji nego sa partnerkom jednakih parametara, ali sa kojom se uklapas.

Malo pazljivije citaj & razmisljaj:

sta meni vredi Porshe, kada su mi vozacke sposobnosti - takve kakve jesu, a s druge strane M. Shumaher moze da vozi ficu van mozga, ali to je ipak fica.

Mozes da budes vanredan ye8ach, ali da se jednostvano ne poklapas sa partnerkom - onda je i tvoj performans losiji nego sa partnerkom jednakih parametara, ali sa kojom se uklapas.

šta da tikažem loši su ti primeri. Ovde imamo odnos čovek-auto, a u seksu čovek-čovek.
odnosi među ljudima su malo komplikovaniji od uputstva za vožnju auta ili veš mašine ili nečeg sličnog pa u skladu sa tim i ti slobodno koriguj svoje razmišljanje auto mehaničarsko ili slično

šta da tikažem loši su ti primeri. Ovde imamo odnos čovek-auto, a u seksu čovek-čovek.
odnosi među ljudima su malo komplikovaniji od uputstva za vožnju auta ili veš mašine ili nečeg sličnog pa u skladu sa tim i ti slobodno koriguj svoje razmišljanje auto mehaničarsko ili slično

Nisu losi primeri. Sta da ti radim kada ne kapirash.

Zato i postavljas pitanja po forumu...

da li je na primer siguran dokaz ako se ženi posle seksa prispava? da je onda doživela i vrhunac? a ako joj se ne spava onda baš i nije

...i jos tako nesto si izjavio (bilo je i neko lupetanje o rupama u camcu - sto ovde necu da komentarisem) - suma sumarum - da se meni tako nesto desava: DEEEEBELO bi se razmislio sta ja i to i kako radim.

tema je odlicna. jedino sto su odgovori slabi.
ko je jos rekao nesto konkretno na temu?
umesto sto kritikujete autora mogli bi neki konstruktivni odgovor da date na postavljeno pitanje pa bi sve bilo malo smislenije. a pitanje iz teme je smisleno,logicno i nimalo cudno, makoliko se ovde neki iscudjavali.

umesto sto kritikujete autora mogli bi neki konstruktivni odgovor da date na postavljeno pitanje pa bi sve bilo malo smislenije. a pitanje iz teme je smisleno,logicno i nimalo cudno, makoliko se ovde neki iscudjavali.

Aj, poštuješ me, poštujem te...

ima jedna ljakse pesma Žena zna.. ona stvarno zna, vidi, pipne, lepi se i tako to...
ima jedna dobra pesma Reason to believe...ako je oskarovka tolika da uvek dobije oskara... onda je publika mnogo naivna.

Ti si zensko (?). Daj neki konstruktivan predlog - kako da prepoznamo zenski orgazam.

Ja sam siguran u 60-70% slucajeva, a volim da mi se prijavi u 100%... :mrgreen:

Back