Jos jedno overeno mesto

Sex turista ide namenski na destinacije za to...na Tajland,Prag,Budimpeštu,Havanu...

Običan turista ide na more,ide na neki bekpekerski vikend,ide poslovno na seminare i kongrese,ide da vidi Pompeju ili Alhambru...i usput nešto pohebe...makar rođenu ženu ako ništa drugo... :lol:...o tome se valjda ovde radi.

Sex destinacija - Budimpesta :confused:? Ajde ove ostale zvuce egzoticno....ccc makar i rodjenu zenu

pravi operativci ne odaju mesta dejstava :smeker:

hehehe

velika je Evropa :heart:

Putnice :zper:

A ja bas i nemam mnogo cime da se pohvalim na zadatu temu, veoma skromno :)

Sex destinacija - Budimpesta :confused:? Ajde ove ostale zvuce egzoticno....ccc makar i rodjenu zenu

hehehe

Putnice :zper:

A ja bas i nemam mnogo cime da se pohvalim na zadatu temu, veoma skromno :)

A i ti sad :confused:

Ne znam što se čudiš, Budimpešta je dugo važila kao prestonica evropskog sex turizma...nije poenta da budu egzotične destinacije nego da se lako dođe do sex-a,bilo zbog opuštenijeg shvatanja seksualnosti domicilnog stanovništva ili zbog relativno jeftinih(i legalnih) usluga lepih sex radnica i njihove brojnosti, a naši severni susedi su oba uslova ispunjavali...naročito ovo prvo.

A ovo za ženu je samo pojašnjenje citiranom da nije potrebno da smuvaš nešto na putovanju nego da se računa i ona što si krenuo sa njom na putovanje :lol:

Back