Jos jedno overeno mesto

:heart:
Imala sam momke iz svih zemalja Evrope, sem iz Hrvatske, stani, imala sam i iz Hrvatske. I nisam iz Albanije. U Aziji sam slaba, samo Indija, Izrael, Singapur, Liban, ali on je bio francuskog porekla, nesto bez veze. U Africi sam imala momke iz Juzne Afrike i jos po nekim drzavama, ali su oni bili beli, mislim evropskog porekla. Da, Mauricijus, Sejseli. Iz Australije i sa Novog Zelanda. Dalje, Argentina, SAD, Brazil, Urugvaj, Paragvaj, Cile, Venecuela, Peru,.. pa cela Juzna i Severna Amerika. Imala sam i decka na Grenlandu. ;) Mnogo je bio sladak. :heart:

Ja sam treb'o u Obrenovcu pretprošle nedelje ali poplave odnele želju momačku i njenu...
sad nije red da se ebavamo u kolektivnom centru...
ljudima voda odnela neregovane kuće za koje neće dobiti ni dinar od SMS 1003 jer kako da dokažu
a mi jel da ih još iritiramo na rodjene oči...
nikad se ne zna šta donosi dan šta noć
a šta jutro

Poslednja izmena:

Imala sam momke iz svih zemalja Evrope, sem iz Hrvatske, stani, imala sam i iz Hrvatske. I nisam iz Albanije. U Aziji sam slaba, samo Indija, Izrael, Singapur, Liban, ali on je bio francuskog porekla, nesto bez veze. U Africi sam imala momke iz Juzne Afrike i jos po nekim drzavama, ali su oni bili beli, mislim evropskog porekla. Da, Mauricijus, Sejseli. Iz Australije i sa Novog Zelanda. Dalje, Argentina, SAD, Brazil, Urugvaj, Paragvaj, Cile, Venecuela, Peru,.. pa cela Juzna i Severna Amerika. Imala sam i decka na Grenlandu. Mnogo je bio sladak.

A ja na poslednjem spratu Burz El Arab-a sa crnkinjom iz Angole dok sa njenih ledja jedem cvarke,slaninu i crni luk a u pozadini pici "Suada,Suada,da li si ikad mene vo-lje-la HEJ!" :rumenko:

Ma idi...ovo sve neki vajni sex turisti. :roll:

A ja na poslednjem spratu Burz El Arab-a sa crnkinjom iz Angole dok sa njenih ledja jedem cvarke,slaninu i crni luk a u pozadini pici "Suada,Suada,da li si ikad mene vo-lje-la HEJ!" :rumenko:

Sex turista ide namenski na destinacije za to...na Tajland,Prag,Budimpeštu,Havanu...

Običan turista ide na more,ide na neki bekpekerski vikend,ide poslovno na seminare i kongrese,ide da vidi Pompeju ili Alhambru...i usput nešto pohebe...makar rođenu ženu ako ništa drugo... :lol:...o tome se valjda ovde radi.

Sex turista ide namenski na destinacije za to...na Tajland,Prag,Budimpeštu,Havanu...

Običan turista ide na more,ide na neki bekpekerski vikend,ide poslovno na seminare i kongrese,ide da vidi Pompeju ili Alhambru...i usput nešto pohebe...makar rođenu ženu ako ništa drugo... :lol:...o tome se valjda ovde radi.

Bog te,kakva Pompeja i Alharamburumburu...Ja ne videh sveta ko svinja neba.I posle kazu kriza ovo-ono.
Nego jel' se racunaju Lucani kao inostrana destinacija?

Ja sam nevina, a bila sam samo u vezi sa tim ljudima. vec sam pisala svoja iskustva i bila su pozitivno ocenjena, jer su kao neka vrsta vodica za veze po svetu. Ja, na primer, nisam nikada bila sa crncem, muslimanom ili Azijatom. ne privlace me, neki zbog boje, neki zbog religije.:heart:

- - - - - - - - - -

pravi operativci ne odaju mesta dejstava :smeker:

Tebe nesto nema. Ja sam samo globalno rekla po drzavama, ali i kod mene je diskrecija zagarantovana, ali najbolji decko sa kojim sam bila je bio iz Marseja.:heart:

Back