Još jedno otkazano letovanje !

Pogrešno. Imamo prelepa mesta za odmor. Puno jezera, akva parkova i reka za one koji vole vodu. Istorijskih mesta takođe mnogo, toliko da niko ne može sva da obiđe ako bi išao jednom godišnje na odmor.

Nedovoljno uredjena, losa infrastruktura, los marketing itd... Sveukupno jako mrsavo.

I nikad se nece moci porediti jezera, reke i banjski turizam sa morem.

- - - - - - - - - -

ima prelepa mesta za vikend turizam.
svako bi se smorio 10 ili 15 dana u nekom etno selu ili na bilo kom jezeru ili planini.

srbija je idealna za prolece/jesen da odes na neki produzeni vikend i da se malo setas a kad je lose vreme bazen ili spa u okviru hotela.

za letovanje kako god okrenemo nije jer more je ipak more.

Ja sad npr. da idem na Taru , 50% bi mi bila zanimacija sam put, zato sto vozim motor a to je drugacije. Onaj ko vozi auto njemu je samo da stigne do odredista,zabole ga za voznju i uzivanje u voznji. Meni je 50% put 50% odmor. Tamo bih gledao da nadjem neki organizovani hiking ili nesto slicno, ne bih se mogao vozikati jer nemam motor za van asfalta.

U slucaju kise, verovatno bih se smorio u smestaju ako ne idete sa drustvom, onda bih upalio lap top i igrao WOW :mrgreen: i cepao pivo naravno.

Море је ок ако није варијанта 'тек да се каже да сам ту а више се злопатим него што уживам'.

Ja ne volim da se przim na suncu na primer, ono plaza i znojim se ko konj. Al opet volim more. Mislim da bih podjednako uzivao u voznji koliko u samom odmoru.

Na kraju krajeva nije mi ni bitno, bitno da se vozi i putuje.

Ja ne volim da se przim na suncu na primer, ono plaza i znojim se ko konj. Al opet volim more. Mislim da bih podjednako uzivao u voznji koliko u samom odmoru.

Ја сам тип коме је једино битно да је што више у води. Где је та вода и шта је то - строго ме заболе.

Nedovoljno uredjena, losa infrastruktura, los marketing itd... Sveukupno jako mrsavo.

I nikad se nece moci porediti jezera, reke i banjski turizam sa morem.

- - - - - - - - - -

Ja sad npr. da idem na Taru , 50% bi mi bila zanimacija sam put, zato sto vozim motor a to je drugacije. Onaj ko vozi auto njemu je samo da stigne do odredista,zabole ga za voznju i uzivanje u voznji. Meni je 50% put 50% odmor. Tamo bih gledao da nadjem neki organizovani hiking ili nesto slicno, ne bih se mogao vozikati jer nemam motor za van asfalta.

U slucaju kise, verovatno bih se smorio u smestaju ako ne idete sa drustvom, onda bih upalio lap top i igrao WOW :mrgreen: i cepao pivo naravno.

Opet pogrešno. Mogu d ati pokažem nekoliko odličnih destinacija koje su veoma uređene i sa dobrom infrastrukturom i odličnom ponudom.
Za more si u pravu, nikad jezero/planina neće mnoći d ase meri sa morima, ali ovde nije reč o tome, već o tome šta nudi Srbija, a nudi mnogo. Recimo na moru možeš da se kupaš i jedeš svežu ribu i plodove mora. Po negde možeš i da naiđeš na nekiem istorijski zanimljive detalje. ali u Srbiji možeš da posetiš najstariju civilizaciju, tj, naselje u celom svetu. Ili da odeš do sjajnih rimskih termi i gladijatorske arene. Vidiš kako izgleda mesto na kome su junaci ustanici u borbi ubili oko 6000 zlikovaca okupatora, a ovi napravili kulu od srpskih lobanja. Ili odeš do prerasta u kanjonu Vratne, kojih u celom svetu ima na 2-3 mesta, a kod nas su 3 u nizu.
Ima toga u Srbiji mnogo, itekako. Neko voli da leži pored mora, neko da posteti i nešto više... a neko sve to zajedno.

- - - - - - - - - -

Onda tebi more nije potrebno. Voziš se gde god želiš.
A more pruža mnogo više od sunčanja, jer to sunčanje možeš i svom dvoruštu. A da roniš, pa baš i ne možeš.

- - - - - - - - - -

Ја сам тип коме је једино битно да је што више у води. Где је та вода и шта је то - строго ме заболе.

Apsolutno. Obožavam more, ali volim i naša jezera i reke. Dobar akva park takođe ili neki fin bazen može.

Тако је, али нема море и нема нека места где није досадно за дужи боравак од 4-5 дана.

ima.....kako da nema.....evo ti je predlog za aktivan odmor......prvo----rafting Tarom......odeš u neki od kampova više Foče(17km) a možeš i preko neke agencije.....preporučujem lično u sopstvenoj režiji....ne brini uvek ćeš naći smeštaj u neki od kampova.....preporučujem kod Bode.....prvi dan dolazak,večera spavanje.....drugi dan organizovan odlazak džipovima do Brštanovice(za opremu ne brini.....svaki kamp je u obavezi da ti obezbedi u fulu) zatim rafting do Sastavci gde nastaje Drina.....povratak u kamp.....klopa fenomenalna i u izobilju.....ljudi predivni....iskreni.....otvorenog srca.....prevarantima neće odgovarati.....treći dan -doručak i ideš do Višegrada.....tu budeš ceo dan sa razgledanjem andrić grada....smeštaj pronađi na Bikavcu....preporuka......četvrti dan ideš brodićem do Perućca a lako možeš naći nekog da ti auto preveze do Peruđe.....slobodno za nekih 30 evra bez brige ne razmišljajući da ćeš biti pokraden.....ljudi nisu ko u Srbiji....pošteni do bola.....stižeš na Perućac poslepodne i tu nađi smeštaj u privatnoj režiji.....ne u hotelu.....lako ćeš se snaći.....obavezan obilazak reke godine i večera u obližnjem restoranu....peti dan-raspitaj se za Miloju koji će ti organizovati ribolov mladice i spuštanje Drinom sa Stand Up Paddle.....neverovatan doživljaj.....sve ti on organizuje....i naravno povratak na peruđu.....polazak na Mitrovac.......prenoćište u nekoj od vikendica kod meštana......večera......6 dan-doručak i obilazak planine Tare.......zapadnog dela Tare.....nikako istočnog gde je planina uništena odnosno izvršena beogradizacija i novosadizacija.....obilazak zaovina ikolima sve u krug......na Mitrovcu se raspitaj za put do Kusturičinog grada i to ti je 7 dan......obilazak Mećavnika.....ručak i povratak kući.......sve ovo bi trebalo da traje 10-12 dana ali može i za 7 ali ćeš imati doživljaj za ceo život i opet ćeš poželeti da se vratiš......eto ti predlog za ovu godinu.....dogodine drugi predlog......pozdrav

Bitno je da se kupa , moze i na bager

Pa dolazim ovde u Salinac u bager ima skoro 9 meseci ili 8 meseci pre prosle godine sam dolazio ovo sa moj familiju sa mog brata sa taksi dolazim ovde se kupam odnesem svari odnesem ove cigare montekarlo malboro svari ove farmerke 601 500 1 4 3 2 ove patike orginal ponesem s tobom cigare ove malboro montekarlo malo se kupam ovde ovi vasi. Paaa cenim ovako vrlo dobro ces cesto sve dobra je ovde ovi vasi vozu kola ovde se kupaju ovi vasi srbi ovi nasi romi. Pa ovako dobra je voda topla voda meka voda ovako se kupam idem malo ovde se ku se kupam.

Back