Enchanted
Veoma poznat
- Poruka
- 11.094
Znala sam od prvog dana kad su plasirali priču da se ona vratila kući povređena a navodno nema pojma gde je mali. Smrtna kazna je neophodna za ovakve!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prema rečima pukovnika Milenka Božovića, zamenika komandanta Žandarmerije, u potragu za dečakom u četvrtak će krenuti još veći broj njihovih ljudi, jer je teren težak i nepristupačan.
Meni ovde ništa nije jasno. Ne ide mi u glavu da neko udari dete motikom ali čak i da se to desilo onda je bilo iz nehata a ne u želji da ga ubije. U tom slučaju bi svaka majka, ma koliko joj povređena bila noga (pod uslovom da se zaista povredila), odjurila po pomoć za dete koje je udarila a ne bi ga zakopavala a posle se pravila luda. Ovde nešto mnogo smrdi.
Nadam se da se mali osvestio i da ga je neko poveo sa sobom dok se oporavi. Mada ne bi me čudilo ni da se ništa od ovoga nije desilo nego da ih je napao neko treći ili je majka imala saučesnika ili je prodala malog .... ma ko zna!