Jos jedna turistkinja nestala u Hrvatskoj

Ne razumijem sta se ovom temom hoce reci ? Talijanka koju su trazili po Italiji vidjena ziva i zdrava u Rijeci .
I sta iz toga trebamo izvuci kao zakljucak ? I sta bi se moglo zakljuciti da je slucajno vidjena u Beogradu ?
E sad i Tihi treba otvoriti temu kako je Italijanka vidjena u Rijeci . Ja idem spavati i zabole me i za Italijanku i Za Rijeku .:confused:

Ne razumijem sta se ovom temom hoce reci ? Talijanka koju su trazili po Italiji vidjena ziva i zdrava u Rijeci .
I sta iz toga trebamo izvuci kao zakljucak ? I sta bi se moglo zakljuciti da je slucajno vidjena u Beogradu ?
E sad i Tihi treba otvoriti temu kako je Italijanka vidjena u Rijeci . Ja idem spavati i zabole me i za Italijanku i Za Rijeku .:confused:

a opet od 7 komentara ovde 2 su tvoja :neutral:

ovaj Bellum ne moze bez Hrvata... zbog njega me sramota da kazem da su Hrvati optereceni Srbima

Ne znam što bi to tebi ili nekome smetalo ?!
To treba da bude za nauk svima i da posluži za upozorenje,
gde se to ide i gde se to dođe !!!

A ko voli može otići u Kuću cveća pa na sav glas, u stavu mirno, zapevati:

"Druže Tito evo ti se kunem...da sa staze bratstva i jedinstva ustranu ni pogled ne bacam ..." !!!

Poslednja izmena:
Nestala talijanska studentica Cecilia Beretta viđena u Rijeci?

http://www.vecernji.hr/vijesti/nest...a-cecilia-beretta-videna-rijeci-clanak-468826

-----------------------

Uzas, stvarno ne razumem te ljude koji idu tamo, prvo su ubijali Srbe, sad vise ne biraju

Na svim graničnim prelazima i ulazima u Hrvatsku,
trebale bi stajati table sa natpisom:

"Welcome to...

twilightzone09.gif

P.S. Ne bi me začudilo ako bi se pokazalo da neka od crnih rupa iz svemira počinje upravo u Hrvatskoj.

Back