Jos jedna teska tema, sex trafficking

То је све у организацији држава и полиције као и сав криминал. Сурово је да се држе робови у 21-ом веку али и истинито.
Исто толико ако не и страшније је кад се то ради са децом.

Врло уносна трговина и опасан орган. криминал;
Јуче у вестима је било да су Италијани ухапсили групу шиптарских нарко дилера. Не знам да ли сам икад чуо за организовано хапшење криминалаца секс трефикинга; увек су жене са потресним причама и приче о сиг. кућама.

Slucajno sam na youtubeu naisla na ovaj snimak devojke koju su u Sloveniji bukvalno oteli, odgledala ga a posle toga pogledala i gomilu drugih koji su bili sa desne strane.
Shvatite kako je ustvari lako pasti u kandze trgovcima ljudima, momenat i gotovo. Grlo mi se steglo dok sam gledala. Da li poznajete nekoga ko je bio zrtva?

...radi se o pomenutoj temi...i ne pamtim kad sam poslednji put omeracio kao sto sam to radio dok sam gledao taj film (:
Pogledaj, vrijedno gledanja...

Pa ono, jeste ok film, ali su meni 'Sestre' mnogo bolji, jer je mnogo više ušao u celu priču i čitav psihološki aspekt žrtvi trgovine ljudima.
A ovo je ipak akcija u holivudskoj produkciji.
Liamu svaka čast, za mene će on uvek biti Šindler :)

Isto ovako mislim.Odgledala sam sva tri.

Nakon filma "Sestre"trebale su mi dve nedelje da se oporavim,i prestanem da intenzivno razmiišljam o tome.

Najčudnije mi je što na spomen trgovine ljudima(ženama) i prostitucije,malo ko razmišlja o klijentima,o sasvim običnim ljudima koje možda srećemo svaki dan.
Dok njih ima,biće i svega ostalog.Prave se da ništa ne znaju,ili ih zaista ništa i ne interesuje.:(

Poslednja izmena:
...ako hoces da bas omeracis...odgledaj...

pogledacu ali sta znaci to da se omeracim?

Nakon filma "Sestre"trebale su mi dve nedelje da se oporavim,i prestanem da intenzivno razmiišljam o tome.

isto. gledas film a knedla ti u grlu sat i po, i posle jos mesec dana o tome razmisljas. strasne su to stvari. kazu da je film napravljem prema istinitom dogadjaju

Mnogo mi je to strašno..
Novo ropstvo, možda i gore od onog iz XVI, XVII il' već nekog veka..

Mogu da te kupe, iskorišćavaju, ređaju se na tebi i zarađuju pare na tvom telu a na kraju možda i na živo iseckaju i kao neku svinjicu u komadima dalje prodaju.

u stvari isto + veca mashta zbog vise informacija i tehnike
mozda i ovde po netu ili krsti imamo rupe http://web.vip.hr/sanja.bozic.vip/images/sito_malo.jpg
el vas vrbujem

Back