JOŠ JEDNA SRPSKA SMRT U HAŠKOM KAZAMATU....!

Po Šešeljevoj izjavi u današnjoj štampi, general Tolimir bio je teško bolestan
već prilikom hapšenja 2007. god. U toj fazi bolesti da, po Šešelju, nije bio sposoban da
prati sopstveno suđenje....

U vreme ratnih dejstava bio je pomoćnik komandanta VRS za obaveštajne poslove.
Osuđen je na doživotnu robiju.
Prilikom potvrđivanja prvostepene presude, ironično se nasmejao i nekoliko puta prekrstio.
Predsednik Apelacionog veća bio je sudija Meron.
Isti onaj koji je vršio pritisak na ostale sudije da se oslobode krivice Gotovina i Markač....

Toliko o haškom zalaganju za pravdu i istinu !

Možda grešim ali je on bio i žrtva muslimanskih zveri u nekom švedskom zatvoru pod patronatom tih istih koji su mu garantovali bezbednost robijanja...možda grešim ali to mi pade na pamet ili se radi o nekom drugom ?

Kakogod , još jedan oficir koji je samo radio svoj posao za koji se školovao i samo branio svoj napadnuti narod od strane daleko jačih bezumnika je svoje poslednje dane proveo zatvoren u nekom belosvetskom kavezu zarad ispunjavanja besramnih ciljeva alavih, bahatih i besprizornih moćnika.

Pokoj mu duši i večni mir .

Zaslužio je.

Slava Mu.

У Хагу преминуо генерал Војске РС Здравко Толимир

уторак, 09.02.2016. у 10:11
Zdravko-Tolimir.jpg
Здравко Толимир (Фото Ројтерс)

ХАГ/БЕОГРАД - Бивши генерал Војске Републике Српске осуђен за геноцид над Муслиманима из Сребренице Здравко Толимир (67) умро је прошле ноћи у Хагу, пренела је телевизија Н1 позивајући се на изворе у Трибуналу. Толимир је у априлу 2015. правоснажно осуђен на доживотни затвор чиме је потврђена првостепена пресуда која му је била изречена у децембру 2012. године.

- - - - - - - - - -

Срби који су умрли у Хагу
Од почетка процеса који се у Међународном хашком трибуналу воде за ратне злочине на подручју бивше СФРЈ умрло је више оптужених за злочине из Србије и РС. Синоћ је у затворској ћелији преминуо бивши генерал ВРС Здравко Толимир (67).
У притворској јединици тог суда је умро бивши председник СРЈ Слободан Милошевић, док је бивши командант Војске Републике Српске, генерал-мајор Миле Мркшић, преминуо на издржавању казне у Португалији.
Хашки осуђеник Милан Бабић, некадашњи функционер Републике Српске Крајине, извршио је 2006. самоубиство у притворској јединици Хашког трибунала у Шевенингену.
Недавно у Хагу је преминуо вештак судске медицине Душан Дуњић (65), који је радио на одбрани Ратка Младића.

- - - - - - - - - -

http://www.politika.rs/scc/clanak/348828/U-Hagu-preminuo-general-Vojske-RS-Zdravko-Tolimir

- - - - - - - - - -

ne znam ni sam kako da kažem, ali 67 godina je premalo za prirodnu smrt???

NEKA MU JE VEČNA SLAVA !!

Poslednja izmena:
ne znam ni sam kako da kažem, ali 67 godina je premalo za prirodnu smrt???

а ја не знам ни сама како да кажем, али зар је нормално одржавати суђења човеку који је тешко болестан и који је више времена провео у затворској болници него у судници?

а ја не знам ни сама како да кажем, али зар је нормално одржавати суђења човеку који је тешко болестан и који је више времена провео у затворској болници него у судници?
Немогу да верујем! Ти стварно као да живиш на Марсу!

Ајде упознај се лепо са судовима у Србији, и колико има тужби, суђења и то неоснованих само зарад интереса секташке лењинистичке власти, где су жртве небројено много Србског живља, који проживљавају терор "правног" система у Србији, где је јасна намера ЛЕЊИНИСТИЧКЕ СЕКТАШКЕ ВЛАСТИ и конкретан ефекат - СМРТ!

Спровођење психолошког правног система.

1992. године судили ми за ратне злочине које су ОНИ ПРЕДПОСТАВЉАЛИ да ће се десити у некој будучности, маскираним суђењем, а који и дан данас траје у континуитету.

Најмање од 1991 године СУДство не спроводи закон ни дан данас, већ спроводи ВЛАСТ!

Ако разумете шта то значи.

Poslednja izmena:
Možda grešim ali je on bio i žrtva muslimanskih zveri u nekom švedskom zatvoru pod patronatom tih istih koji su mu garantovali bezbednost robijanja...možda grešim ali to mi pade na pamet ili se radi o nekom drugom ?

Kakogod , još jedan oficir koji je samo radio svoj posao za koji se školovao i samo branio svoj napadnuti narod od strane daleko jačih bezumnika je svoje poslednje dane proveo zatvoren u nekom belosvetskom kavezu zarad ispunjavanja besramnih ciljeva alavih, bahatih i besprizornih moćnika.

Pokoj mu duši i večni mir .

Zaslužio je.

Slava Mu.

To je bio general Krstić !
Napala ga trojica po nacionalnoj liniji....

Back