- Poruka
- 22.596
Koliko vremena nekom dajete za povratak u ljubavi, u drugarstvu? Koliko vas drzi ta crvena linija dobre volje da možete dati još jednu šansu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta ja znam ja to malo drugacije gledam u zadnje vreme ako me neko jednom zezne onda je on kriv, ako me drugi put zezne onda vise nije njegova krivica nego krivica prelazi na mene.Htedoh reci dati nekom drugu sansu se ne isplati posto taj neko moze biti samo gori posto je vezbao a ima i sigurnost da nece nista biti ako to ponovo uradi posto zna skim ima za posla.Veruj mi ne trebaju ti ni takve ljubavi ni takvi drugari.Koliko vremena nekom dajete za povratak u ljubavi, u drugarstvu? Koliko vas drzi ta crvena linija dobre volje da možete dati još jednu šansu?
Ne vidim kakve veze ima jedno sa drugim. U ljubavi se nikada nisam vracao, a drugarstvo traje dok se druzis sa nekim...Koliko vremena nekom dajete za povratak u ljubavi, u drugarstvu? Koliko vas drzi ta crvena linija dobre volje da možete dati još jednu šansu?
Obično ne dajem drugu šansu.Koliko vremena nekom dajete za povratak u ljubavi, u drugarstvu? Koliko vas drzi ta crvena linija dobre volje da možete dati još jednu šansu?
U zavisnosti od razloga "odlaska"Koliko vremena nekom dajete za povratak u ljubavi, u drugarstvu?
Sve negde do pre sedam godina, imala sam neograničeno strpljenje i volju. Ili sam bar mislila da imam. Bila sam u stanju (?) opraštati šta god, u nadi kako će stvari ispasti dobre na kraju, što znači da se žrtva isplati.Koliko vremena nekom dajete za povratak u ljubavi, u drugarstvu? Koliko vas drzi ta crvena linija dobre volje da možete dati još jednu šansu?