jos jedna neiscrpna tema "zaove"

Uopšte ne želim da bilo koga vređam! Samo govorim istinu,ona je još dete,na nju ne možeš gledati kao sebi ravnoj,to je zaista smešno.
Možda sam zvučala grubo ali,moraš misliti na njena osećanja.Taj brat je bio samo njen sve dok se nisi ti pojavila.Zašto ne pokušaš da joj na "prijateljski" način objasniš da ona ne gubi svog brata time što on tebi ponekad poklanja više pažnje.Razgovorom možeš da rešiš i tvoj i njen problem.

Razumem ja ljubomoru zbog "gubitka" brata,ali ona malo preteruje.Pokusali smo da razgovaramo s njom,ali nije pomoglo,od tada je jos gora i vidi se da sve radi iz inata,a ne plasi se nikoga,jer za to sto radi ima veliku podrsku od svog tate.Dobra stvar je da se uskoro selimo u stan,daleko od svekra,svekrve i zaove,samo on,ja i nase bebce koje je jos u stomaku.

e, pa onda nemoj da se nerviraš :D veruj mi, kod svih parova, i to kod oboje, sigurno postoji neko iz familije ili društva ko partneru manje ili više ide na živce, a ovaj ipak mora u manjoj ili većoj meri da ga "trpi". najvažnije je da tvoj dragi to razume na pravi način i ne maltretira da ti nisi dovoljno ljubazna ili šta već. srećno ;)

Ja moju zovem od miloste MILA SEJA :-)
Jednom mi je rekla kako se u selu moga svekra tako zovu zaove,pa ostalo kao zezanje izmedju nje imene.Nekad smo imale nesporazuma ali sve "u rok sluzbe".Sad smo zrelije imamo dosta iza sebe,pa naucis dokle s kim mozes.Sve u svemu moje su zaove sasvim ok. Obe su pre svega dobri ljudi.Nadam se da sam takve i zasluzila.
Ajd jos nek mi neko kaze kako stavljate ove raznorazne smajlice u poruke?

Back