Jos jedna istrgnuta stranica..Novo poglavlje

• Začetnik teme Začetnik teme Ell_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Baksuz.To sam ja.Taman se resim jedne nevolje eto druge.Kao sto rekoh u jednom tekstu motiv za pisanje istrgnutih stranica mog dnevnika cu vam otkriti.Pa doslo vreme da odrzim rec.
Krenuh da pisem o jednom a zavrsih negde drugde.Stalno odlazuci.Sutra,sutra.Iz straha..Od sebe.
Motiv je sebican.Izvukoh dnevnike i secanja na muskarca iz mercedesa iz niskih pobuda.( u daljem tekstu cemo ga radi jasnoce zvati M,po mercedesu,iako mu mozda i ime pocinje tim slovom;))
Izvukoh ga na svetlo dana da ga iskoristim.Da mi pomogne.S nadom da ce ponovo da me opsedne.Da zaposlim um njime, da ne mislim na nekog drugog.Na jednog Borisa.Koga sam srela pre 6-7 meseci.Borisa,koji mi je okrenuo svet naglavacke.
2009 g je bila godina promena i velikih istina.Znate ono kada imate osecaj da vam celo telo prozima osecaj shvatanja.E pa meni se desilo nekoliko puta za veoma kratko vreme.Pa sam napravila veliko spremanje.Cistku.Otarasih se gomile starih stvari.Pocev od namestaja,preko ljudi pa do nacina razmisljanja.Is.Bezite od mene.
Tako lepo sveza i obnovljena bacih se na posao.Posvetih se sebi.Da otkrijem I mozda ostvarim ko sam I sta zelim.Da zatvorim vrata za onim sto je bilo,I otvorim onome sto dolazi.Najmanje sto mi je u tom trenutku bilo potrebno, bio je muskarac u zivotu.Isuvise daleko su mi misli bile od toga.Fokusiranoj na neke svoje planove nesto slicno mi nije bilo ni u podsvesti.
I kao sto obicno biva...snadje te kad se najmanje nadas.
Otisla sam posle dugo vremena u posetu.Gradu iz kog je M. gradu gde sam nekada zivela.
Desilo se da su bila snizenja u gradu pa sam iskoristila priliku da odem u kupovinu.
Upoznala sam ga,verovali ili ne, u radnji ribolovacke opreme.
Ludo,zar ne?
Odnedavno se bavim pecanjem.Volim taj osecaj mirnoce u sebi i oko sebe kad zabacim stap i cekam.
Slucajno,s rukama punim kesa,vidim reklamu te radnje i svratim.Da vidim sta ima.A ima svega.Stojim za pultom i pricam sa prodavcem.Ljudi ulaze i izlaze.Ne znam sta sam pitala prodavca kada se, stojeci pored mene,umesao u razgovor.Ne znam koliko je dugo stajao tu.Nisam ga ranije primetila.
Nastavili smo da razgovaramo.Nije se desilo apsolutno nista sto bi ukazalo da ce taj dan biti znacajan po bilo cemu.Nije bilo munja i gromova.Ni varnica.Nista me nije strefilo.
:think:

Back