Još jedan preletač, neočekivan

Није тешко купити одборника "нопо", уценити Дачића и са некако скрпљеном одборничком већином срушити власт у Новом Саду; међутим, биће јако тешко да владају Новим Садом они које тај народ не жели.

Неће бити тешко куповати одборнике, уценити Дачића и са некако сркпљеном већимом срушити власт у Новом Саду; међутим, биће јако тешко да владају Новим Садом они које тај народ не жели.

a satro narod "zeli" DS koji je masovno kupovao glasove u Novom Sadu

ma idi begaj

nego meni se svidja ova pretnja DS-a da ce da prosipaju fekalije po novom sadu po ulicama ako ih smene

Zato sto ce BAS ONI to posle da ciste :super: po receptu iz Kursumlije :super:

Није тешко купити одборника "нопо", уценити Дачића и са некако скрпљеном одборничком већином срушити власт у Новом Саду; међутим, биће јако тешко да владају Новим Садом они које тај народ не жели.

A zeli Pavlicica?

DS+LSV=30 odbornika
SNS+DSS+Dveri+RDS+SPO+NOPO=43 odbornika
Tome dodaj i SRS koja sedi na obe stolice(ali su njihovi glasaci protiv lige i DS-a),pa izracnaj sta narod zeli,a sta ne :lol:

Moze li neko da pojasni " recepat kursumlijski", nije mi poznat?

Članovi i pristalice DS-a zaposleni u opštinskim službama i javnim preduzećima u Kušumliji angažovani su na poslovima čišćenja grada.
Potpredsednica DS-a traži zaštitu tih ljudi, ali se nikada nije oglasila zbog iste ili slične situacije u kojoj se celu deceniju nalaze radnici zaposleni u privatnom sektoru.

18.gif
21.gif
17.gif

Знам их неколико ко су били у СПС-у 90-их крали државу после ушли у ДОС и тамо лопине наставиле. Сад је један од њих у СНС. После СНСа ко зна где ће. Нема граница.. А ти народе гласај за лопине.

Back