- Poruka
- 47.015
Е, па Синбаде идеш на једно дуууугооо, дууууго путовањеŠojić je legenda, a ja sam samo mini "Sinbad" u ovom SM svetu (geo)politike, ekonomije, i šta god nije ta dva...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, па Синбаде идеш на једно дуууугооо, дууууго путовањеŠojić je legenda, a ja sam samo mini "Sinbad" u ovom SM svetu (geo)politike, ekonomije, i šta god nije ta dva...
To se kaze Korto Malteze..Šojić je legenda, a ja sam samo mini "Sinbad" u ovom SM svetu (geo)politike, ekonomije, i šta god nije ta dva...
Nisam kapetan tako da i nije, ali ono sad čitam, zanimljivo. Čuo sam pre za istog lika ali nisam istraživao.To se kaze Korto Malteze..![]()
Isto.Nista posebno.Provela sam 20 dana na bolovanju
Po razocarenjima. Nadam se samo da ce tu i stati.Po čemu ćete pamtiti ovaj novembar 2022.godine ? Kakvi su vaši utisci ?
Jel za pamet?Isto.
20 dana u banji.
Terapije i odmor
Jok, za koske.Jel za pamet?
A da... Miloš Obrenović pošumio te izvore...
Moj poslodavac daje tri piva gratis po coveku i dozvoljava da donosimo litar zestine na vece.U Novembru sam shvatio da svi daju istu platu ali da je razlika što neke firme uz platu časte radnike robno a većina ostalih čuli samo ono što im odgovara... Ostalo ne razumeju...