Jos jedan nacin borbe protiv Evrope

Mislim da narod nece ni PDV od 18%, pa jbga, vlast mora da ga gura:sad2::sad2:

наравно....али ово је ипак питање од суштинске важности које, према статуту ЕУ, мора бити одлучено путем референдума..........а с'обзиром да је Србија у веома специфичној ситуацији у односу на остале земље које су у ЕУ или које стрема ЕУ, свака генерализација и присила може бити изразито контрапродуктивна што се види на основу свих могућих истраживања о мишљењу народа о тој ствари.

наравно....али ово је ипак питање од суштинске важности које, према статуту ЕУ, мора бити одлучено путем референдума..........а с'обзиром да је Србија у веома специфичној ситуацији у односу на остале земље које су у ЕУ или које стрема ЕУ, свака генерализација и присила може бити изразито контрапродуктивна што се види на основу свих могућих истраживања о мишљењу народа о тој ствари.

A to da to pise u statutu EU si cuo od lokalne ekipe?:think::think:

Pitanje PDV-a je 10 puta bitnije nego pitanje da li smo u EU. To sto ti ne znas koliko je PDV bitan je potpuno druga stvar.

A to da to pise u statutu EU si cuo od lokalne ekipe?:think::think:

Pitanje PDV-a je 10 puta bitnije nego pitanje da li smo u EU. To sto ti ne znas koliko je PDV bitan je potpuno druga stvar.

Постоји ли когућност да се нека држава прикључи ЕУ без одржавања реферндума?

За ПДВ се слажемо али он пшостоји и ван ЕУ а пореско питање није исто што и питање суверенитета

Постоји ли когућност да се нека држава прикључи ЕУ без одржавања реферндума?

За ПДВ се слажемо али он пшостоји и ван ЕУ а пореско питање није исто што и питање суверенитета

Ma jok, ne postoji.

Pitanje suvereniteta na Kosovu je reseno 99-e koliko ja znam:think:

Ma jok, ne postoji.

Pitanje suvereniteta na Kosovu je reseno 99-e koliko ja znam:think:

1244 која је ступила на снагу тада то теко не тумачи.....него, поставио сам ти конкретно питање....наведи једну државу која се свесно одрекла дела своје територије зарад чланства у било којој организацији?

П.С.
Ко нас зове у ЕУ?

1244 која је ступила на снагу тада то теко не тумачи.....него, поставио сам ти конкретно питање....наведи једну државу која се свесно одрекла дела своје територије зарад чланства у било којој организацији?

П.С.
Ко нас зове у ЕУ?

A ti znas kako 1244 tumaci, i generalno sta je to 1244?:roll:

Jes', hajde navedi jos neki uslov; tipa, koja se drzava koja ma zvanicni srpski jezik odrekla neke teritorije radi clanstva u nekoj organizaciji:dash::dash:

Ovaj, znas vracarac, ne treba Srbija nicega da se odrice, Srbija se toga vec odrekla ;)

Back