al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
Opet Seremita sa svojim fasistickim proseravanjem Sero opet si jutarnju dozu zaboravio a mogo bi malo na svez vazduh bice ti bolje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eIvin:o čemu ti? sve što je srpsko? jesi ti ‚‚srpska vrednost"? jesi? jbg, degute si mi...![]()
al bundy:Opet Seremita sa svojim fasistickim proseravanjem Sero opet si jutarnju dozu zaboravio a mogo bi malo na svez vazduh bice ti bolje.
Pa šta si očekivao od mudže (elvin izmetbegović)eremita:Теби је јадниче "дегутантно" то што се било ко, (па и ја) ИЗЈАШЊАВА КАО СРБИН и што се поноси, воли и цени националне, верске, историјске и културне вредности свога народа... ти си постао један од дежурних авлијанера који се свакодневно запишавају на оно што је Србима (па и мени) свето. Нека ти је на част, и нека
ти је са срећом твоје "најновије политичко мимикрисање".......које, наравно, није дегуте...хехехе...
Nije nego elvin.eremita:Олош ! 8-)
eIvin:isuse, još jedan retard...
ko je tebe vređao?eremita:А када добијеш увреду натраг онда брже боље као нека пи?кица
куцкаш по десет ПП админима ?????? 8-)
eremita:Теби је јадниче "дегутантно" то што се било ко, (па и ја) ИЗЈАШЊАВА КАО СРБИН и што се поноси, воли и цени националне, верске, историјске и културне вредности свога народа...
eIvin:otkud ti sad pa to?
doduše, možda ti podrazumevaš pahomija, filareta, šešelja i miloševića kao 'srpske vrednosti'...
Mudža kad čuje bilo šta što se tiče Srbije i srpskog , poludi.eremita:Није било говора о томе шта ко од нас подразумева под "српске вредности", опет се запишаваш..... уобичајен поступак паћеника од комплекса ниже вредности![]()
O čemu ti to ???? Nije mi jasno jel se praviš ili jesi?eIvin:'doktore', 'doktore', je l' smo rekli da nećete više tako da se predstavljate? pametnom čoveku jednom dosta...
eremita:Елвине, да те потсетим, ово је тема, а ти по обичају неуморно тролујеш и
спамујеш и започињеш свађе да би се изгубио сваки смисао теме у
КОЈОЈ ТИ ЛИЧНО НЕМАШ ШТА ДА КАЖЕШ .......досадан си........
marlon:izrazimo stav da hrvati treba da se odreknu ustaske ideologije iz blize i dalje proslosti ako zele da sto pre pristupe eu
marlоn:zanimljivo mito kako neko npr. baš u dubrovniku može da donosi i objavljuje takve političke idiotarije. grad muzej umesto da stimulise ljude na nesto uzviseno oni bas opaljuju po srpskom nacionalnom biću. stalno razmisljam zasto se svetske vodje sastaju u sankt petersburgu a ne u moskvi... jabuchilo mi je to objasnio i kako se rusi odnose prema tome. mozda bi mi trebali u gracanici organizujemo neki sastanak na visokom nivou i da pozovemo ruske, kineske i ostale predstavnike naroda koji imaju slican stav prema americkoj i eu hegemoniji i da npr. izrazimo stav da hrvati treba da se odreknu ustaske ideologije iz blize i dalje proslosti ako zele da sto pre pristupe eu i da pozovemo npr. inicijatore i potpisnike povelje iz italijanskog parlamenta koji traze istru i sve do zadra da tapšu....bas me zanima kakva bi reakcija bila...