Jos 9 novih optuznica iz Haskog tribunala ! ! !

Ma duvaj ga seljoberu. Vrati se svojim livadama i planinama, ko te pusti u Beograd tako nevaspitanog?!

eremita:
Gwydion:
eremita, pre nego sto su poceli da se vracaju dezerteri pustili su iz zatvora najgori moguci sljam uz oprost kazen ako odu u tzv dobrovoljce. Mislim, ti nisi takav slja, ti si sljam druge vrste, ali ipak jos uvek sljam.

Ти си ДЕЗЕРТЕР и КУКАВИЦА... а за ту птицу могу рећи иако Божја башта има свашта, да
мислим ДА ЈЕ ТРЕБА ИСТРЕБИТИ. Јер толико сличности у њеном генетски наслеђеном карактеру
има са Gwydiotom и сличним кукољом у народном житу.
Мајка те п(т)ице кукавице прво подметне
своје јаје у туђе гнездо и нека друга птица потпуно невино и часно лежи и греје јаје док се
створ ЗВАНИ ПТИЦА КУКАВИЦА не излегне... и то не би било уопште страшно... хајде рецимо да
прихватимо да је мајка-кукавица клошарка и да нема времена а нити свога гнезда у коме би
излегла своје птиће. Међутим, то није све - ИСТОГ ТРЕНУТКА КАДА СЕ ИЗЛЕГНЕ ПТИЋ КУКАВИЋОН ИЗ ТОГ
ТУЂЕГ ГНЕЗДА ИЗБАЦУЈЕ СВА ЈАЈА И СВЕ ДРУГЕ ПТИЋЕ
- ЗАР ТО НИЈЕ МОНСТРУОЗНО,
А И НЕШТО МИ ЈЕ ПОЗНАТО.

Gwydion:
Ma duvaj ga seljoberu. Vrati se svojim livadama i planinama, ko te pusti u Beograd tako nevaspitanog?!

eremita:
Gwydion:
eremita, pre nego sto su poceli da se vracaju dezerteri pustili su iz zatvora najgori moguci sljam uz oprost kazen ako odu u tzv dobrovoljce. Mislim, ti nisi takav slja, ti si sljam druge vrste, ali ipak jos uvek sljam.

Ти си ДЕЗЕРТЕР и КУКАВИЦА... а за ту птицу могу рећи иако Божја башта има свашта, да
мислим ДА ЈЕ ТРЕБА ИСТРЕБИТИ. Јер толико сличности у њеном генетски наслеђеном карактеру
своје јаје у туђе гнездо и нека друга птица потпуно невино и часно лежи и греје јаје док се
створ ЗВАНИ ПТИЦА КУКАВИЦА не излегне... и то не би било уопште страшно... хајде рецимо да
прихватимо да је мајка-кукавица клошарка и да нема времена а нити свога гнезда у коме би
излегла своје птиће. Међутим, то није све - ИСТОГ ТРЕНУТКА КАДА СЕ ИЗЛЕГНЕ ПТИЋ КУКАВИЋОН ИЗ ТОГ
А И НЕШТО МИ ЈЕ ПОЗНАТО.

Бедни дезертеру, кукавице неспособна да
одговориш војном позиву!. А јел* Ти знаш шта ми Београђани радимо са таквим
јајарама као што си Ти? Рано ујутро их натерамо да се попну на дрво (где им је и место) и
не дамо им да сиђу до мрака - као и сви павијани овога света !

A ti si sad postao i vidovit pa znas da li sam ili nisam negde bio? a pavijan ti babo, ako uopste znas ko te je napravio?

eremita:
Gwydion:

eremita:
Gwydion:

А И НЕШТО МИ ЈЕ ПОЗНАТО.

Бедни дезертеру, кукавице неспособна да
одговориш војном позиву!. А јел* Ти знаш шта ми Београђани радимо са таквим
јајарама као што си Ти? Рано ујутро их натерамо да се попну на дрво (где им је и место) и
не дамо им да сиђу до мрака - као и сви павијани овога света !

Banshee:
Kazanova:
To pise u kuriru. Tema: "ukakila se Beba", [/b]

samo naziv clanka je dovoljan za prosudjivanje o kvalitetu navedenih novina... :roll: :lol:

neverovatno je na sta je ovaj forum spao :!:

a za "optuznice" nemam komentar...neko je bio toliko dokon dok ih je smisljao :roll: :roll: :roll: a pritom nije ni najmanje prikladno....

Pa da, a prikladno ti je da je u Hagu optuzen 81 Srbin, a samo 18 muslimana i hrvata za zlocine nad Srbima.....to ti je skroz prikladno....a od tih 18, osudjeno je samo 4 osobe za zlocine nad Srbima.....pa tih cetvoro su morali da imaju po 100 ruku da bi uspeli samo oni da izvrse onolika mucenja, ubijanja i proterivanja Srba iz Bosne i Hrvatske....

urospo:
Pa da, a prikladno ti je da je u Hagu optuzen 81 Srbin, a samo 18 muslimana i hrvata za zlocine nad Srbima.....to ti je skroz prikladno....a od tih 18, osudjeno je samo 4 osobe za zlocine nad Srbima.....pa tih cetvoro su morali da imaju po 100 ruku da bi uspeli samo oni da izvrse onolika mucenja, ubijanja i proterivanja Srba iz Bosne i Hrvatske....

kao prvo,rekla sam da tema nije prikladna - jer si je postavio tako da izgleda kao da su optuzeni sve sami nevini srbi za zlocine....makar si to pokusao da uradis-evo cega se secam vuk karadzic i nikola tesla :roll: ...da li sada vidis da to tvoje poredjenje nije prikladno,a kada smo kod toga ni ironicno ili sarkasticno,nego jednostavno promaseno.
kao drugo,nemoj molim te da me nabedjujes kako su svi ovi u hagu nevini...ne kazem da nema i onih koje mozda nije trebalo da osude ili da svi krivi nisu optuzeni,kao ni to da je taj sud bog zna kako pravedan...u ostalom meni je mnogo draze sto je npr milosevic u hagu nego da moram ovde da ga gledam kako opet pokusava da postane despot.ne znam da li je kriv nad drugim narodima,ali meni jeste zato sto je upropastio ovu zemlju i zivote i buducnost mnogih mladih i onih starijih ljudi.meni je to dovoljno da ga zatvore do kraja zivota i da vise nikada ne cujem za njega.a i ovi ostali,sto su se tokom svojih "slavnih" karijera izjasnjavali kao veliki srbi,da toliko vole ovu zemlju predali bi se i spasili nas bede u tom smislu...toliko o njihovom herojstvu...i pozrtvovanosti...kada treba nesto konkretno da se uradi-nestanu u zemlju...bravo za njih :roll: :roll: :roll:

Giovanna:
Ponekad mi je zao sto sam rodjena ovde i sto sam srpkinja! Kako se mi lako prodamo za saku dolara!Slusajuci pre nekoliko dana onu ulizicu (Hrvatske nacionalnosti) Milic shvatila sam zasto smo osudjeni na propast.Zbog izdajnika i losih ljudi...kojih nazalost ima i previse.Zalosno i jadno!
Ljudska glupost je zalosna... ali nije jadna. Osudjeni smo na propast zbog budala ... Zlatne '90-e, niko izdajnik, svi patriote i "junaci"... Sjajno smo prosli.

Back