JOS 4 DANA..........A ONDA..DAN POSLE????

• Začetnik teme Začetnik teme Kohen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kohen

Ističe se
Poruka
2.450
S obzirom, da ce se za samo cetiri dana , situacije u SCG drasticno izmeniti, mislim da je u redu, da se otvori jos jedna, ozbiljna tema o Referendumu u CG.

Ako pobede secesionisti, ili kako kazu suverenisti, nema vise SCG, a Srbija postaje najzad samostalna, svoja drzava Srbija...........

Ako pobede unionisti, smatram da ce se agonija , i dalje nastaviti.........

U svakom slucaju, s obzirom da duboke podele u CG, nece se sve zavrsiti na danu referenduma...........Siguran sam, da nas , bez obzira na ishod, ocekuju nemiri, spletke, i politicka , a mozda i bezbedonosna nesigurnost.

Zato, smatram za Antisrrpske, poteze Vlade , Kostunice, i Ilica Velje.......kojim oni, nastoje da zadrze CG u Srbiji , samo iz njihovih ,sitnopolitickih razloga.

Onda osvane 22.05., sigurno lep i sunčan dan, jer imamo svoju državu
f025.gif

Plava Bilja:
I, sta je s vojskom?
Cijom vojskom?
Nishta nisam cula?
Dezinformacije?
Prvo,odgovori ti meni sta sam te vec pitao,jel si isla da gledas posteljinu a ne svako vece da mi se umostavas u ponjave ako ti treba novac,javi mi da se nadjemo pa da idemo zajdeno da kupimo,mozes usput dpogledas i nesto od donjeg sexy vesa...
Drugo,parafrazirao sam Paju Vujisica u Ko to tamo peva kada kaze za vojsku,misleci da nije iskljucen ni sukob suverenista i unionista u CG i dolazak nekee mirovne misije,CG protektorat,ma mi i oni stvarno idemo ka protektoratu.

PredatorBG11:
Ne lupetaj,nece se vojska pomaci iz Srbije i ti se primas pogresno na moju foru.

A šta bi ti uradio ako propadne referendum, a većina Srba ipak želi odvajanje Srbije i CG? Koja je to demokratija da deset puta manje Đetića odlučuje i o sudbini svih Srba i ostalih. Imaju Đetići sreću što je JeBoTito mrtav, inače bi svi oni završili na Golom otoku radi takvih ideja, hoću reći, nije to tema za zezanciju.....

Једина лоша ствар у свему овоме што ћу након што на референдуму победи опција заједничке државе морати данима да слушам лелек црногорских и србијанских усташа над политичким лешом Мила Ђукановића. Али мала је то цена. :D

Witch-king of Angmar:
Једина лоша ствар у свему овоме што ћу након што на референдуму победи опција заједничке државе морати данима да слушам лелек црногорских и србијанских усташа над политичким лешом Мила Ђукановића. Али мала је то цена. :D

Да, дежурне нарикаче се већ спремају.......... :evil: :evil: :evil:

Petar_FPN:
josh 4 dana..a onda..nezavisna srbija!!!...
p.s. jel zna neko sta ce biti na svetskom u fudbalu?...serbia?
trebalo bi mi da nasledimo medj.subjektivitet scg,samo ne znam dal tako funkcionishe u sportu?

Ako se otcepi CG.............na SP u Nemackoj se nista ne menja...........zavrsavamo ciklus
kao SCG...................i to je ok..........

Posle ce crnogorci da imaju u kupu shampiona Zetu, a u kupu UEFA ...Mornar :D :D :D

A na SP i EP ce se plasirati sledeci put , kad i Linhenstajn :wink:

zetaflagl.jpg

ZETA

Kad zarudi rujna zora,
Obasja te sunce s gora,
Umrse ti vjetri kose,
A umiju oci rose,
Divna li si zemljo slavna,
Zeto nasa pravoslavna!

Divna li si zemljo slavna,
Zeto nasa pravoslavna!

Lijepa ti sva znamenja,