Zato moze Marsej :wink:Keeper:fizio:Sad ce GROBARI da popiju gol![]()
Ustvari golove
![]()
![]()
ma samo da nam ti budes srecan i zadovoljan, kad te tvoje delije ne mogu usreciti :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato moze Marsej :wink:Keeper:fizio:Sad ce GROBARI da popiju gol![]()
Ustvari golove
![]()
![]()
ma samo da nam ti budes srecan i zadovoljan, kad te tvoje delije ne mogu usreciti :wink:
fizio:Zato moze Marsej :wink:Keeper:fizio:Sad ce GROBARI da popiju gol![]()
Ustvari golove
![]()
![]()
A sto????Nisam razumeo u kom smislu sklonite???Keeper:fizio:Zato moze Marsej :wink:Keeper:fizio:Sad ce GROBARI da popiju gol![]()
Ustvari golove
![]()
![]()
ma rekoh vec, samo da ste nam vi delije srecne i zadovoljne ..... samo ... bolje se sklonite kad bude bio derbi :wink:
Ne nisam mislio jer tu nema sta da se misli.Vi ste trenutno u raspadu ......ne znam da li si upucen????Keeper:... da ne gledate ... nece vam se svideti utakmica ...
sta da nisi mislio da cemo vas tuci bukvalno ???
o boze ...
fizio:Ne nisam mislio jer tu nema sta da se misli.Vi ste trenutno u raspadu ......ne znam da li si upucen????Keeper:... da ne gledate ... nece vam se svideti utakmica ...
o boze ...
Brate slazem se ali.......volim navijacke strasti.Keeper:fizio:Ne nisam mislio jer tu nema sta da se misli.Vi ste trenutno u raspadu ......ne znam da li si upucen????Keeper:... da ne gledate ... nece vam se svideti utakmica ...
o boze ...
..... o boze ......
slusaj, drago mi je sto ti je olimpik priredio konacno jedno lepo vece ... ali nemoj majke ti da pokazujes takav primitivizam. daj, covece, budi na nivou. ja nikad nisam bio srecan sto bi zvezda izgubila, osim u prvenstvu, a kad je evropa u pitanju onda se navija za nase. ti ocito nemas pojma koliko je partizan pomogao nasem fudbalu, a moze pomoci i zvezdi
Ti imas ukusa?Ja tebi brat?Jesi ti pri sebi?Nije sve u novcu,sto se mene tice nije nista u tome,ali zato i postoje takvi kao ti...i da saznala sam ko je Ana Nikolic,i to samo potvrdjuje moju teoriju.Ako je ona tebi ribetina... :shock: sta cu ne razumem.A da si materijalista,jesi,a cak i da si materijalista sa ukusom,opet ti ne vredi...bitno je ono sto covek ima unuta.Kakva crna kola,parfemi...mora da si neki najgori fenser :shock:fizio:Ne brate nego imam ukusa za razliku od tebeCourtney:Fizio je materijalistapPPpppPPp
:shock: Pa jeste! Sve neka kola,parfemi,sponzoruse... :shock:![]()
Hehehe...Courtney ne morash da si tako zestoka sa odgovorimaCourtney:Ti imas ukusa?Ja tebi brat?Jesi ti pri sebi?Nije sve u novcu,sto se mene tice nije nista u tome,ali zato i postoje takvi kao ti...i da saznala sam ko je Ana Nikolic,i to samo potvrdjuje moju teoriju.Ako je ona tebi ribetina... :shock: sta cu ne razumem.A da si materijalista,jesi,a cak i da si materijalista sa ukusom,opet ti ne vredi...bitno je ono sto covek ima unuta.Kakva crna kola,parfemi...mora da si neki najgori fenser :shock:fizio:Ne brate nego imam ukusa za razliku od tebeCourtney:Fizio je materijalistapPPpppPPp
Izvini da li sam ja rekao da je sve u novcu?????Courtney:Ti imas ukusa?Ja tebi brat?Jesi ti pri sebi?Nije sve u novcu,sto se mene tice nije nista u tome,ali zato i postoje takvi kao ti...i da saznala sam ko je Ana Nikolic,i to samo potvrdjuje moju teoriju.Ako je ona tebi ribetina... :shock: sta cu ne razumem.A da si materijalista,jesi,a cak i da si materijalista sa ukusom,opet ti ne vredi...bitno je ono sto covek ima unuta.Kakva crna kola,parfemi...mora da si neki najgori fenser :shock:fizio:Ne brate nego imam ukusa za razliku od tebeCourtney:Fizio je materijalistapPPpppPPp
Necu...evo,izvinjavam se,smirila sam se.Znate,nije bas lako biti zatvoren u kucifizio:Izvini da li sam ja rekao da je sve u novcu?????Courtney:Ti imas ukusa?Ja tebi brat?Jesi ti pri sebi?Nije sve u novcu,sto se mene tice nije nista u tome,ali zato i postoje takvi kao ti...i da saznala sam ko je Ana Nikolic,i to samo potvrdjuje moju teoriju.Ako je ona tebi ribetina... :shock: sta cu ne razumem.A da si materijalista,jesi,a cak i da si materijalista sa ukusom,opet ti ne vredi...bitno je ono sto covek ima unuta.Kakva crna kola,parfemi...mora da si neki najgori fenser :shock:fizio:Ne brate nego imam ukusa za razliku od tebeCourtney:Fizio je materijalistapPPpppPPp
![]()
![]()
I kako si zakljucila da sam ja materijalista
![]()
![]()
Nemoj da se nerviras
![]()
![]()
Samo opusteno :wink: :wink:Courtney:Necu...evo,izvinjavam se,smirila sam se.Znate,nije bas lako biti zatvoren u kucifizio:Izvini da li sam ja rekao da je sve u novcu?????Courtney:Ti imas ukusa?Ja tebi brat?Jesi ti pri sebi?Nije sve u novcu,sto se mene tice nije nista u tome,ali zato i postoje takvi kao ti...i da saznala sam ko je Ana Nikolic,i to samo potvrdjuje moju teoriju.Ako je ona tebi ribetina... :shock: sta cu ne razumem.A da si materijalista,jesi,a cak i da si materijalista sa ukusom,opet ti ne vredi...bitno je ono sto covek ima unuta.Kakva crna kola,parfemi...mora da si neki najgori fenser :shock:fizio:Ne brate nego imam ukusa za razliku od tebeCourtney:Fizio je materijalistapPPpppPPp
![]()
![]()
I kako si zakljucila da sam ja materijalista
![]()
![]()
Nemoj da se nerviras
![]()
![]()
Ma nije uopste problem u tebi,nego u meni,ne znam,odjednom mi smetaju svi koji vode racuna o sebi...ono,kao,valjda mi treba malo vremena da shvatim da to sto ja izgledam ko klosarka ne mora da znaci da i ostali treba da budu takvi...sta cu.Nemoj da mi uzmes za zlo
![]()