Joooooj, sta da radim?

Pozdrav svima, ja sam malo padobranac na ovoj temi koja je mnogo lepa!
Htela sam da predložim Canadi1995, da je ipak najbolje i najsigurnije da sutra (u nedelju) odnesete sijamče na Slaviju od 11h do 18h...jer se oni upravo brinu da životinje koje udome budu srećne i date u prave ruke, a ne bilo kome. Imaju svoje metode i ankete koje budući vlasnik popunjava i tek onda ako su obe strane zadovoljne se prepušta životnjica novom vlasniku.
Ja tvrdim da je tako sigurnije nego ovako nepouzdano. U svakom slučaju možete da probate i ne morate odmah da date mače, već da sa zaiteresovanima razmenite podatke, pa kasnije da dodju kod vas ponovo da vide mače. Morate biti jako obazrivi kome je dajete, jer je njen život u pitanju (narednih 10-15 godina najmanje). U pitanju je Sijamsko mače, tako da sam ubedjena da će biti mnogo zainteresovanih, pa izaberite najpouzdanije.
Veliki pozdrav i sve najlepše!
SREĆNO SA SIJAMČETOM :D !!!
Pozdrav i za vaše tigriće, preslatke su!
Štand NOA-e bi trebalo da je na Slaviji svakog petka, subote i nedelje ;-) .

Nisam sigurna imam li snage otici na takvo mesto !!! Mislim da bi verovatno vratila kuci i svoju macu a i jos neko napusteno mace ili kuce. Bilo bi dovoljno da me neko samo onako tuzno pogleda.
Bar sam iskrena. Ovako mi je nekako lakse elektronski..

U svakom slucaju CULE, puno puno hvala.

Canada, ево, и ја сад (поново) пролазим кроз исто што и ти!
Прекјуче смо се супруг и ја намучили да нађемо "извор" мјаукања и једва приметили два јако мала мачета, али на недоступном месту. Нисмо могли да им приђемо. Јуче ме сачекаше иста та 2 мачета код куће, у кутији! Само што су прогледали, не бих им дала 2 недеље. Једно је скроз црно и једно скроз сиво, скоро да подсећа на руску плаву мачку! Срећа, па је ово сиво већ унапред нашло дом само ће бити код мене док не ојача мало. А црно је баш жилаво, живахно и борбено, свака му част! И тако ... опет "бебе" у кући!

Bas lepo.
Ja sam pre neki dan udomila sijamce ali imam novi problem.
Ove dve od mesec i nesto sam pustala napolje i danas sam primetila da imaju buve. Nekoliko sam ih ubila ali pune su onih crnih tackica!?
Mislim da su se rasirile po kuci jer osecam neke cudne ubode tokom spavanja.
Sta sad da radim? Lako cu njih da sredim sa Frontlajnom ali kako kucu da sredim?

Back