Naime, kod jonizatora je veoma bitno koliko proizvodi negativnih jona, koji neutrališu pozitivne jone (nastaju radom električnih uređaja)... Onaj Zepterov je preskup, a ima mnogo manje efekta od ovog koji smo mi kupili (naš "dobrostojeći" prijatelj je kupio Zepterov). Sada imamo 3 komada Plasme i najstariji se pre 2-3 meseca, nakon "hiljada" sati rada nešto pokvario, pa smo ga popravili u servisu (nije firma u kojoj smo kupili jer ona više ne postoji

). Našao sam servis na internetu i ljudi su mi popravili jonizator u roku od pola sata za 500 dinara... Posle smo videli da su oni "prva ruka" (bar tako piše na sajtu) i stvarno su najjeftiniji . Oni su nam rekli da je tih jonizatora prodato za 7-8 godina "na hiljade" i da je procenat kvara ispod 0,2%! Ne znam da li je to tačno, ali iz našeg iskustva, uređaj je stvarno odličan.
Probali smo jedno vreme i onaj Neotec, ali on nam je samo isprljao zid (kada ga gurnete u utičnicu na zidu, iznad jonizatora zid pocrni!!!), a efekat je bio znatno lošiji od Plasme. Na kraju je i crkao, pa je završio u đubretu.
Dakle - sve preporuke za Plasmu.