JONAS BROTHERS

Eh..Bas ocekivala da ce se ova tema pojaviti pre ili kasnije.Ovaj TH i ta glupost su mi preko glave.Evo jos samo ona Miley i imamo trougao koji ce razoriti sluh i muzicku svest maldih ljudi danasnjice.Zapamtite dobro sve ove Jonas,TH i sl. fanove.Znate na njima ce jednog dana svet ostati.
aL na svu srecu tu su ljudi kao ja da poprave prosek :)

Meni su totalno cool i nisu pedercine kao sto vi to kazete imaju dobru muziku ne izgledaju bas lose mada bi mogli da promene stajling!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

uopšte nisu pederčine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! slažem se s tobom.trebao si staviti još koji znak uzvika
i ja mislim da su sweet,a što da promene stajling,šta fali stajlingu???:manikir::telefon:

Nista im ne fali to sam napisao bezveze dobro je da na ovu temu neko napise nesto pozitivno jer antifanova ima previse svi su ljubomorni na njihove uspehe,ali ipak ukusi su razliciti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hhhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahah kakavi ste vi glupaci idite na radio station i videcete sta se slusa u svetu radio FFN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hhhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahah kakavi ste vi glupaci idite na radio station i videcete sta se slusa u svetu radio FFN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ovde si ti taj ko pokazuje glupost... Mislim, ,,vidite sta se slusa u svetu'', to sto se slusa u svetu danas je obicna komercijala koju prodaju i utuvljuju glupoj deci, zao mi je vas sto ne cujete dalje od Rihanne i kompanije...

Sta cemo kad smo glupaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne znam zasto iko slusa to djubre.Ja ih ne postujem kao grupu.Proslavili su se samo zahvaljujuci filmu koji su snimili za Disney.Da nije bilo toga njihova muzika nikada nebi videla svetlost dana.

Back