Joj sramote !

sa plavom kosom ista jedna moderatorka,samo nije visoka

csm_kasandra_3c255feb1c.jpg

Devojka koja je izabrana za najlepsu devojku na izboru "Mis sveta", zaista je najlepsa.Njene proporcije tela su savrsene.Nema ni jedne primedbe na pravilnost izbora.

I ono sto je vrlo vazno,iz njenog lica ociju usana,celog njenog tela,izbija strahoviti erotski naboj,koji cak i preko samih fotki,vlazi donji ves nas muskaraca.Samo onaj ko je

zaista zloban,moze reci nesto protiv pravilnosti Izbora.To sto mi nismo poslali Mariju Serifovic da brani boje nase zemle...niko nam nije kriv.!!!:zper:

Gledam juce izbor Miss Earth....

Stvarno se svet izbezobrazio: sudije koje su izabrale prve dve treba da pocrvene pred celim savetom koji je gledao prenos.:rtfm:

Istina je da "De gustibus non disputando", ali ovoga puta je stvarno preteralo..

Da su birali dve najruznije od 60tak ucesnica - to bi bile mis i njena prva pratilja!

Kolumbijanaka?

Ubedljivo najruznija od svih. Narkjotrafiko debelo platio njen plasman.

Venecuelanka ubedljivo najlepsa, ali kaznjena jer jedina (pored Ruskinje) nije govorila engleski.

A i ne mogu Venecuelanke uvek biti prve na izborima za mis: nema smisla.

Jes' tebi dobro

Meni su sve misice lepe. Posebno mi se sviđaju latinoamerikanke.
Što se filipinke tiče i ona je lepa. Ne bi trebalo gledati nekakvu univerzalnu lepotu, jer prema tome azijatkinje ne bi osvajale prva mesta, a to nije realno.

http://www.missearth.tv/delegates.php

Izvoli :p

- - - - - - - - - -

Slatka mi je devojka iz Hondurasa. :)
A lepe su i devojke iz Izraela, Myanmar, Venecuele.

Pijem kafu, dosadno i umesto da se zenski solidarisem i objektivno pokrijem usima jer ovakva kakva sam nemam pravo njih komentarisati, ipak sam se drznula! :lol:

Pozitivan utisak: Cile, Hrvatska, Gvadelup, Sri Lanka, Venecuela.

Negativan utisak: Belorusija, Belgija, Kanada, Kina ( Sta je ovo :eek: ), Engleska, Gana, Italija, Holandija, Vels (strasno bas:sad2: )

Meksiko vuce na Evu Hercigovu a Malta je najstarija, cini mi se.

Ostale su sasvim prosecne devojke.

Pijem kafu, dosadno i umesto da se zenski solidarisem i objektivno pokrijem usima jer ovakva kakva sam nemam pravo njih komentarisati, ipak sam se drznula! :lol:

Pozitivan utisak: Cile, Hrvatska, Gvadelup, Sri Lanka, Venecuela.

Negativan utisak: Belorusija, Belgija, Kanada, Kina ( Sta je ovo :eek: ), Engleska, Gana, Italija, Holandija, Vels (strasno bas:sad2: )

Meksiko vuce na Evu Hercigovu a Malta je najstarija, cini mi se.

Ostale su sasvim prosecne devojke.

Како се само усуђујеш да коментаришеш :lol:

- - - - - - - - - -

ova aplikacija koja skida sminku bi bila ainteresantna da vidimo kakve su zapravo devojke
http://citymagazine.rs/clanak/a-bez-sminke-neobicno-obicne

Види ове што је безобразна.

Неко их тамо чминкао 3 сата, а ти једним потезом да обришеш.

А за поједине није ни препоручљиво, треба ноћас да се спава :zcepanje:

fiona pink -- Zamislite sta je rekla (izjavila na Krsti) devojka sa Avatarom fiona pink:"Ovi nasi su komotno mogli mene da posalju !?! Pa ako vec misli da zasluzuje da
konkurise za Missicu sveta,sta trazi na ovom budjavom tlu ???:hahaha::zcepanje:

Na koje budjavo tlo konkretno mislis, jel na krstu?

Htela sam da kazem, kad vec nisi razumeo poentu onoga sto sam rekla, da misice pojedinih zemalja nisu zasluzile da se nadju na tom izboru, i da su shodno tome ovi nasli mogli mene da posalju.

Back