Johnny Depp

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Frank1e

Aktivan član
Poruka
1.226
Da li ga smatrate za najboljeg glumca danasnjice? Devojke da li stvarno mislite da je Johnny najseksipilni muskarac na svetu? Tu je takodje i njegova neverovatna moc transformacije iz filma u film... Ovo je moja prva tema i napravio sam je kada sam video ko sve ima temu(Arnold Schwarzenegger...), a jedan Johnny Depp nema... Dakle, sta mislite o njemu?

Sto Arni ne bi imao temu?
Ima opus filmova na kojem mu mnogi mogu zavideti,
pored toga i uspesnu karijeru u bodibildingu i
izabran je za guvernera Kalifornije.

Covek je podigao 'americki san' na potpuno novi nivo. :)

...

Da napisem nesto o Depu, bio bi red.
Svakako da jeste jedan od najboljih glumaca danasnjice.
I ovako, kad god procitam nesto o njemu deluje kao kul lik.
Pisao sam vec: ovih dana sa nekoliko poznatih muzicara snima
obradu I Put A Spell On You, u dobrotvorne svrhe.

Da li ga smatrate za najboljeg glumca danasnjice? Devojke da li stvarno mislite da je Johnny najseksipilni muskarac na svetu? Tu je takodje i njegova neverovatna moc transformacije iz filma u film... Ovo je moja prva tema i napravio sam je kada sam video ko sve ima temu(Arnold Schwarzenegger...), a jedan Johnny Depp nema... Dakle, sta mislite o njemu?

1.jedan od najboljih ali ne i najbolji ;)prvi put sam ga gledala u filmu "Carli u fabrici cokolade" i tu me nije nesto zadivio, pa onda u filmu "Cokolada" e tu mi se vec svideo, a kad sam ga videla u piratima onda sam poludela...:rumenko::zper:sjajan je bio i u svini tudu
2.daaa, jeste...ma prelep je:zaljubljena:obozavam ga...znam da i on mene voli...:mrgreen: mislim ne bi bio red da to govori javno...ipak on ima zenu...:mrgreen:

Poslednja izmena:
Sto Arni ne bi imao temu?
Ima opus filmova na kojem mu mnogi mogu zavideti,
pored toga i uspesnu karijeru u bodibildingu i
izabran je za guvernera Kalifornije.

Covek je podigao 'americki san' na potpuno novi nivo. :)

...

Da napisem nesto o Depu, bio bi red.
Svakako da jeste jedan od najboljih glumaca danasnjice.
I ovako, kad god procitam nesto o njemu deluje kao kul lik.
Pisao sam vec: ovih dana sa nekoliko poznatih muzicara snima
obradu I Put A Spell On You, u dobrotvorne svrhe.

Dobro nisam trebao da ga pomenem, postujem ja i njega, volim da gledam neke njegove filmove, samo nekako mi je Johnny mnogo veci... Arnold ima dobre filmove ali nije neki glumac... No dobro, Depp zasluzuje temu, zaboravimo Arnolda...

u mojoj DVD kolekciji imam 18 njegovih filmova, a omiljeni su mi: "Blow", " Donnie Brasco", " The Ninth gate", " Secret window", i svi delovi pirata... Ne volim " The libertine" taj mi bas bezveze... Vama?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back