Joey

absonic:
evo specijalno za snaju izvucena tema
Tkanks Abs :)
Ja sam se danas smejala ko luda, onaj sestric mu je otkacen totalno! Bila je urnebesna ona epizoda kad su se zaglavili u saobracaju a on treba da ode u emisiju kod onog poznatog novinara sa Kolinom Farrellom i Maroon 5 :lol:
Pa kad mu je ona dovezla rozi motor....ma moracu da skinem sa Cometa,sigurno imaju

Meni su Nepristojni ljudi pojam za Joey-a.Joey smara jer je u Prijateljima bilo i ozbiljnih tema, pa se znalo da ce kad god Joey udje u kadar da bude nekih izvala.A sad , pola epizode prosipa mudrost, on resava teske situacije, cak ismeva gluplje,a pola se idiotise, sto nikako ne ide jedno sa drugim...A i prica je predvidiva...

KOWYNUXX:
Meni su Nepristojni ljudi pojam za Joey-a.Joey smara jer je u Prijateljima bilo i ozbiljnih tema, pa se znalo da ce kad god Joey udje u kadar da bude nekih izvala.A sad , pola epizode prosipa mudrost, on resava teske situacije, cak ismeva gluplje,a pola se idiotise, sto nikako ne ide jedno sa drugim...A i prica je predvidiva...

Totalno se slazem sa tobom...Tek sam sad shvatio koliko Joey ustvari smara bez ostalih "prijatelja"...

KOWYNUXX:
Men behaving badly rules!!!!!! 8-)

Uhhhhhhhh jedvA nadjoh temu.......Samoo da javim, Joey ponovo na TVu, sad petkom u 20:45 na HRT2. ja mislim da je sad u petak bila 1. epizoda, jer mu je Gina nasla stan.Urnebesan je!

Back