sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 40.873
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Osnovna delatnost JKP "Parking servis" je upravljanje, korišćenje i održavanje javnih parkirališta i garaža na teritoriji 10 gradskih opština. JKP „Parking servis“ upravlja, koristi i održava oko 26.500 parking mesta.
vojvode stepe je sjajan primer kako ne treba da se resava parkiranje
ta ulica je ne bas tako davno rekonstruisana u celoj javnoj sirini. ali, parkiranje kao da nije bilo zadatak projektanta. svako ko se parkira na trotoaru u prekrsaju je, a mislim da je na celoj duzini i na kolovozu zabranjeno parkiranje
nove gradjevine imaju po nekoliko parkinga, ali istovremeno ta parking mesta ne dozvoljavaju parkiranje na trotoaru sa kojim se granice
ulica je inace bila poznata godinama po nadimku `ulica cetiri migavca`
ali da i ja napisem nesto pametno. moj je predlog da se tzv investitori udruzuju u da u jednom bloku grade zajednicku garazu koja bi odgovarala broju novopotrebnih parkin mesta. steta je sto danasnji kontroverzni investitori danas nemaju tu obavezu, a ni naviku. gds ste videli da se srbi kapitalisti sloze oko para i zajednickog interesa
ja cula da ovi `setaci` sto naplacuju parking imaju 60 iljada platu.
ja cula da ovi `setaci` sto naplacuju parking imaju 60 iljada platu.
Da li je moguće da Beograđani, a kolko vidim i u drugim gradovima je slično, ne mogu da stanu na rep ovom javnom preduzeću koje je okupiralo većinu ulica u Beogradu, nacrtalo "parking mesta" i ubire svakodnevno harač ???
Na šta to liči ?![]()
U redu je da imaju garaže i da tu lihvare, da postoji policija koja radi u njihovu korist, ali, da ovako okupiraju grad - to nema smisla.
Nikakvog efekta na poboljšanje parkiranja niti neke infrastrukture nema - samo čista pljačka.
Zašto mi kao Beograđani to treba ili moramo da trpimo ?