mario80
Stara legenda
- Poruka
- 80.662
Čemu ovo služi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni nejasno. Sto samo jedna strana rotacije.
Eto, ako rade obe naizmenicno, da brze dodju do para.Trepću obe naizmenično, mene zainteresovalo čemu služe pošto znam da samo pare broje i bave se kriminalom.
Ne lupaj Mario, samo u Beogradu u proseku imaju 50 intervencija dnevno (ako misliš na JKP hitne intervencije).Trepću obe naizmenično, mene zainteresovalo čemu služe pošto znam da samo pare broje i bave se kriminalom.
Ne lupaj Mario, samo u Beogradu u proseku imaju 50 intervencija dnevno (ako misliš na JKP hitne intervencije).
Са лифтовима немају везе, одавно су сервисирање преузеле приватне фирме у договору са станарима. Ове да дочекаш, срушиће се зграда.E to me zanima šta rade zaglavljen lift ima neke logikemalo mi je čudno infostan hitne intervencije kada liftove održava firma za liftove.
Са лифтовима немају везе, одавно су сервисирање преузеле приватне фирме у договору са станарима. Ове да дочекаш, срушиће се зграда.
E to me zanima šta rade zaglavljen lift ima neke logike ? malo mi je čudno infostan hitne intervencije kada liftove održava firma za liftove.
Онда живиш у згради из времена Александра Карађорђевића.Nije tačno!!! Svaka zgrada je odlučila kako će i šta če i kod koga će.
Velika većina je ostala kod infostana jer privatnici deru kožu s leđa.
Ovako se još uvek provlačimo sa Infostanom.
Moja zgrada ima 4 ulaza svi su i dalje kod Infostana i redovno dolaze po pozivu.
Аутору теме...
Све што није радним даном у радно време - решавају хитне интервенције.
Очигледно се никада ниси заглавио у лифту или имао неки сличан проблем у згради, који се наравно десио петком или суботом увече.
Ne, dodju sluzbe hitne intervencije iz osiguranja.I dođu ti ove hitne intervencije iz infostana?
Ма ок за некога у лифту... Али све остало...Pa nije tačno Platine, hitne intervencije su te koje dolaze kad se neko zaglavi, bez obzira na dan.
Znam iz ličnog iskustva. A u liftu je telefon hitnih intervencija.
nestala mi struja u stanu, kako sam razumela neke zice izgorele/pregorele iza strujomera...dosao majstor u roku od 20 minuta...iskljucio celu zgradu, skidao tablu...majko mila kakav zmijarnik od zica, tog majstora sam videla kao umetnika.A šta su te intervenisali 2x to je i tema ako nisi primetila![]()