Jeziv snimak na mrežama, seku Vučićevu glavu na torti! Tužilac za Visokotehnološki kriminal smatra da nema krivičnog dela

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
31.037
Тако је и прави сектор секао торту тодлера.

Marina Abramovic (koju je odlikovao Predsednik Srbije Gospodin EXelencija (sto bi rekao @Jugoslav Čvarak ))...svaki vikend secka ljudolike torte na ludim sektaskim zurkama u Holivudu...

...

2274422

:hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Mislim da će sada da se vrati iz Rusije da istraži slučaj :mrgreen:
A jeste li vi bili na nekom dečjem rođendanu gde su ovakve torte sa likovima iz bajki pa onda Pepeljugi odseku glavu? Deluje blesavo kada ovako napišem i ne odobravam ovo kao vid neke insiniuacije nasilja al mi smešno šta se sve koristi da bi se uzdigao "lik i delo" dotičnog "najvećeg" Srbina.

Marina Abramovic (koju je odlikovao Predsednik Srbije Gospodin EXelencija (sto bi rekao @Jugoslav Čvarak ))...svaki vikend secka ljudolike torte na ludim sektaskim zurkama u Holivudu...

...
Marina je velika umetnica i veoma kvalitetan covek...
A sto se tice ovog snimka, mislim da je kriv onaj ko ovo objavljuje kao vest, a sta ce neko da radi na svom rodjendanu je potpuno privatna stvar...Nema vece gluposti nego traziti da ovi ljudi budu kaznjeni...
Danas su moderne i one torte koje gore, obicno se na njih stavi slika koju ne volis(ako si zvezdas recimo grb partizana) i onda se to zapali...Kada i kako gori partizanov grb ispod se pojavljuje zvezdin..Interesantna zabava za decu obicno...I sta sad? Treba to da objavimo i da osudimo? To se radi i sa drugim slikama, slikama osoba....
Prosto je neverovato da je od ovoga napravljena vest, samo da bi se dobio onaj efekat "ja ovo osudjujem"....

Marina je velika umetnica i veoma kvalitetan covek...
A sto se tice ovog snimka, mislim da je kriv onaj ko ovo objavljuje kao vest, a sta ce neko da radi na svom rodjendanu je potpuno privatna stvar...Nema vece gluposti nego traziti da ovi ljudi budu kaznjeni...
Danas su moderne i one torte koje gore, obicno se na njih stavi slika koju ne volis(ako si zvezdas recimo grb partizana) i onda se to zapali...Kada i kako gori partizanov grb ispod se pojavljuje zvezdin..Interesantna zabava za decu obicno...I sta sad? Treba to da objavimo i da osudimo? To se radi i sa drugim slikama, slikama osoboa....
Prosto je neverovato da je od ovoga napravljena vest, samo da bi se dobio onaj efekat "ja ovo osudjujem"....

Slazem se za KurVir...
Treba ga zatvoriti 👍
Odmah posle Pinka i Informera :kpozdrav:

...

Mislim da će sada da se vrati iz Rusije da istraži slučaj :mrgreen:
A jeste li vi bili na nekom dečjem rođendanu gde su ovakve torte sa likovima iz bajki pa onda Pepeljugi odseku glavu? Deluje blesavo kada ovako napišem i ne odobravam ovo kao vid neke insiniuacije nasilja al mi smešno šta se sve koristi da bi se uzdigao "lik i delo" dotičnog "najvećeg" Srbina.

A tortu garant napravili Brnaba i Ðuka, dok Mali i Suzana snimaju i šalju odmah Vučićeviću u Informer...i onome Vesićevom debeljku iz KurVira...

...

...
Oporbenjačkom satanisanju ne nazire se kraj, ali nisu računali na to da im je protivnik Čovjek zvan Hrabrost.

Back