JEZIV SNIMAK! Kamere GLASA JAVNOSTI otkrile MONSTRUMA KOJI JE PRETUKAO PSA: Javite policiji ako ga prepoznate!!! (VIDEO)

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.636
JEZIV SNIMAK! Kamere GLASA JAVNOSTI otkrile MONSTRUMA KOJI JE PRETUKAO PSA: Javite policiji ako ga prepoznate!!! (VIDEO)
Nakon jučerašnjeg ničim izazvanog nasilja u centru Beograda u Deligradskoj ulici kada je monstrum pretukao I šutirao štene koje je od siline udarca ostalo bez svesti, Glas javnosti, čija je redakcija preko puta mesta gde se odigralo ovo zlostavljanje, je pregledao svoje kamere I pronašlo lice koje je ovo uradilo.

Pogledajte fotografiju! Molimo sve koji prepoznaju ovog čoveka da jave policiji Savski venac, koja je pokrenula istragu o ovom zlostavljanju koje spade u krivično delo.

Podsetimo, juče je u Deligradskoj ulici na Slaviji u sred bela dana u 12 časova još uvek neidentifikovani muškarac pretukao je štene mešanca od 3 meseca pred očima jedne majke sa dedetom koje je vrištalo na prizor koji mu se ukazao pred očima.

Muškarac je zlostavljao štene, šutirao ga nogom u glavu i gde god je mogao! Štene je cvilelo i u jednom momentu se samo bez glasa izvrnulo i ostalo da leži na trotoaru. Tada ga je još jednom šutnuo, prema rečima očevidaca, naišla je majka sa malim detetom koje je počelo da vrišti, a monstrum se mirno pokupio i odšetao u pravcu Slavije sa rukama u džepovima.

Pas je ostao da leži bez svesti. Potrešena žena je i dalje vikala i ljudi iz obližnjih zgrada su se okupili. Jedna od prisutnih je pozvala policiju čiji je službenik bio izuzetno neljubazan, ali je policijska patrola posle 45 minuta došla na lice mesta.

Stanari obližnjih zgrada su pozvali i Veterinu Beograd koja je nakon sat vremena došla na lokaciju.

safe_image.jpg

JEZIV SNIMAK! Kamere GLASA JAVNOSTI otkrile MONSTRUMA KOJI JE PRETUKAO PSA: Javite policiji ako ga prepoznate!!! (VIDEO) | Glas javnosti | Medijski portal (glas-javnosti.rs)
JEZIV SNIMAK - KAMERE OTKRILE MONSTRUMA KOJI JE PRETUKAO PSA! JAVITE AKO GA PREPOZNATE!!!
18 +

I sad mogu da mu pljunu pod prozor.
Cim su javno pokazali fotografiju ili video dokaz se na sudu odbacuje,zato sto bez dozvole snimanog ili sudskog naloga ne sme trecem licu da se pokazuje tudja fotografija.
Zbog toga su i na kaznama koje snimaju kamere kropovali lice vozaca i kazna ide vlasniku vozila,ako se ne javi onaj ko je vozio.

Inace za ovakve stvari treba trpati u zatvor,ili odredjivati rigorozne novcane kazne.Covek je monstrum,ako je ovo uradio.

I sad mogu da mu pljunu pod prozor.
Cim su javno pokazali fotografiju ili video dokaz se na sudu odbacuje,zato sto bez dozvole snimanog ili sudskog naloga ne sme trecem licu da se pokazuje tudja fotografija.

Не би смело да се односи на снимак кривичног дела. Тако би онда сваки убица могао да се договори са неким да га сними и постави на интернет снимак где се јасно види његово лице док убија некога, и онда би био заштићен, штавише још би могао да се буни 😆

- Ето, видите господине судија, како мене неовашћено снимају, ја сам овде жртва.

Не би смело да се односи на снимак кривичног дела. Тако би онда сваки убица могао да се договори са неким да га сними и постави на интернет снимак где се јасно види његово лице док убија некога, и онда би био заштићен, штавише још би могао да се буни 😆

- Ето, видите господине судија, како мене неовашћено снимају, ја сам овде жртва.
Iskreno se nadam da je tako.

Prihvata se na osnovu sudskog naloga, ako ti sud nallozi da predas snimke. U svkom drugom slucaju bi cinio krivicno delo kad bi nekom (bilo kom) pokazao te snimke pa makar i rodjenom ocu ... cak i u slucaju da je osoba pristala da se snimi moras pismeno odobrenje za prikazivanje da imas jer se smatra da ako je dozvolila snimanje nije dozvolila prikazivanje trecim licima. Inace delo se ne goni po sluzbenoj duznosti vec samo pivatna ktivicna prijava (i moze da te tuzi onaj ko cini krivicno delo jer i sam cinis krivicno delo ako ga snimas van okvira privatne svojine). Dobija se od 3 meseca do 3 godina zatvora (mislim da nema druge kaze tipa novcane itd ...) .

Poslednja izmena:
ima nekih stvari koje treba legalizovati

tu bih svakako uvrstio i dozvoljeno snimanje na javnom mestu

da svako moze da snima svakog

da policija nosi kamere i da im se na taj nacin kontrolise rad ,kao u americi

pazi bogati , sve represije sa zapada pokupismo

a ispravne stvari nista

a ispravne stvari nista
Pazi mozes da snimas legalno u okviru svoje priv svojine ali bez pogleda na ulicu, kod komsije u dvoriste .... cak si i tu ogranicen jer te video kamere za nadzor moraju da postave iskljucivo licencirane firme FTO. Ali iako bilo kakav snimak procuri niko nece da se bakce time po nekoj sluzbenoj duznosti, vec mora snimano lice da pokrene privatnu krivicnu privaju protiv onoga ko je snimao, distribuirao, prikazivao, pokazivao snimke (ili fotografije).

Poslednja izmena:
Pazi mozes da snimas legalno u okviru svoje priv svojine ali bez pogleda na ulicu, kod komsije u dvoriste .... cak si i tu ogranicen jer te video kamere za nadzor moraju da postave iskljucivo licencirane firme FTO.
to je skoro nebitno , posebno zbog toga sto se takav snimak tesko priznaje

treba da bude sasvim dozvoljeno snimati koga god hoces KAD NIJE NA SVOJOJ SVOJINI

americki policajac ima kameru u autu i kameru na sebi

tako da mora da postupi u skladu sa zakonom

a snimak je dobar dokaz

Meni je komunalna policija rekla da snimak nije validan dokaz.

Naime, snimio sam ženu kako baca đubre kroz prozor zgrade, i rekao im da imam snimak, a oni su mi rekli "ne može to tako, moramo mi da vidimo".

To je doduše bilo pre par godina, ne znam da li to pravilo i dalje važi.

a ispravne stvari nista
Otisao si full diktator. :ok:

Prihvata se na osnovu sudskog naloga, ako ti sud nallozi da predas snimke. U svkom drugom slucaju bi cinio krivicno delo kad bi nekom (bilo kom) pokazao te snimke pa makar i rodjenom ocu ... cak i u slucaju da je osoba pristala da se snimi moras pismeno odobrenje za prikazivanje da imas jer se smatra da ako je dozvolila snimanje nije dozvolila prikazivanje trecim licima. Inace delo se ne goni po sluzbenoj duznosti vec samo pivatna ktivicna prijava (i moze da te tuzi onaj ko cini krivicno delo jer i sam cinis krivicno delo ako ga snimas van okvira privatne svojine). Dobija se od 3 meseca do 3 godina zatvora (mislim da nema druge kaze tipa novcane itd ...) .
Ako su ostavili da se privatno goni, zasto su ukinuli novcanu nadoknadu?
Valjda su to napravili za sankcionisanje sirenja intimnih snimaka.

Ako su ostavili da se privatno goni, zasto su ukinuli novcanu nadoknadu?
Valjda su to napravili za sankcionisanje sirenja intimnih snimaka.
Nisam pravnik, ali za to delo je kazna ta, za dusevni bol patnju bla bla bla ide tuzba po drugom osnovu ... i to debelo moze da se naplati.

Добро, али то што ти чиниш кривично дело, нема везе са оним претходним случајем и питањем да ли ће суд да уважи те снимке?

to je skoro nebitno , posebno zbog toga sto se takav snimak tesko priznaje

treba da bude sasvim dozvoljeno snimati koga god hoces KAD NIJE NA SVOJOJ SVOJINI

americki policajac ima kameru u autu i kameru na sebi

tako da mora da postupi u skladu sa zakonom

a snimak je dobar dokaz

Не треба јер ће бити злупотребљавано, али снимање извршења кривичног дела ( и пуштање у јавност) не би смело да буде забрањено.

Не треба јер ће бити злупотребљавано, али снимање извршења кривичног дела ( и пуштање у јавност) не би смело да буде забрањено.
kako moze biti zloupotrebljeno?

mislis da sad neko ne moze tajno da te snimi pa da to zloupotrebi?

eto , po sadasnjem zakonu ovaj sto sutira kuce ne bi smeo ni biti snimljen

kako moze biti zloupotrebljeno?

mislis da sad neko ne moze tajno da te snimi pa da to zloupotrebi?

eto , po sadasnjem zakonu ovaj sto sutira kuce ne bi smeo ni biti snimljen
Ides sam ulicom (desavalo se svima da nekad negde budes apsolutno sam) , neposredno u tvojoj blizine se desava ubisvo ili otkud znam pljacka ... ti nisi svestan toga da se desava zlocin u tvojoj neposrednoj blizini jer koriste prigusivac vec samo si slucajni prolaznik, hvataju te okolne kamere da si tu u vreme zlocina a ubica zna raspored kamera i vesto ih izbegava ... Banalno i glupo prikazano s moje strane ali situacija ...

Poslednja izmena:
Inace za ovakve stvari treba trpati u zatvor,ili odredjivati rigorozne novcane kazne.Covek je monstrum,ako je ovo uradio.

Тешко да ће се овде ишта десити, ако је ово све што се десило.
Само је једном шутнуо куче, а колико видим нема ни значајних последица.
Ова је пре злоупотреба темина језив снимак, претукао, шутирао.

Back