Jeziv prizor ispred doma Ivane, koju je Đorđe pržio peglom: Na tremu kuće nabijena svinjska glava

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.078
aman dajte :roll:

ako hocu nekoga da plasim i istrolujem sigurno cu ostaviti neki "dokaz" da je neka sekta u pitanju.

ovo s ruzom i svinjkom glavom je vrh :zper:

ja licno sam koristio zaklanu crnu kokosku kada su cigani hteli da kupe kucu preko puta mene.
isto je bio efikasno kao i da sam upalio, manuli se kupovine, ni kaparu cigan nije trazio nazad :lol:

Pa nije, drugo da je Hrvat to radio, onda bi bila tema za forum
E sad ti si kao nesto povredjen sumnjom srba da Hrvati hoce iz mrznje da povrede srbe.....?
Jok, treba li tu sumnju totalno izbrisati, ma kud bi Hrvati to uradili....kad im je to osnova samopostovanja i integriteta, a verovatno i identiteta....
Kako bi hrvat gledao na to da mu se neki pijani srbin seta po Splitu i zapeva srpsku pesmu....koja nije nacionalisticka....
Pa ne da bi se ujeo za dupe, nego bi mu hitna bila potrebna...
E sad otkud toliki strah da ce se srbi vratiti u Split, u kome nikad nisu masovno ni bili , i da ce tamo ciniti silna silovanja koja nikad nisu cinili, ili da ce preuzeti izuzetno naprednu privredu Splita i Hrvatske pa kinjiti robovsku radnu snagu, to ne znam..
Da su zlatni ti sto ste ih poslali odatle ovde, nisu....
Ali da su bas toliki zlocinci, pa nisu jer bi vrlo brzo zavrsili po zatvorima...
Ali stoji da niste nikako mogli da resite problem sa tim pojedincima nego ste morali da se ujedinite i predate vlast onima koji to krvavo resavaju.
A onda ta krv pada na racun svih onih koji nisu uspeli...

E sad ti si kao nesto povredjen sumnjom srba da Hrvati hoce iz mrznje da povrede srbe.....?
Jok, treba li tu sumnju totalno izbrisati, ma kud bi Hrvati to uradili....kad im je to osnova samopostovanja i integriteta, a verovatno i identiteta....
Kako bi hrvat gledao na to da mu se neki pijani srbin seta po Splitu i zapeva srpsku pesmu....koja nije nacionalisticka....
Pa ne da bi se ujeo za dupe, nego bi mu hitna bila potrebna...
E sad otkud toliki strah da ce se srbi vratiti u Split, u kome nikad nisu masovno ni bili , i da ce tamo ciniti silna silovanja koja nikad nisu cinili, ili da ce preuzeti izuzetno naprednu privredu Splita i Hrvatske pa kinjiti robovsku radnu snagu, to ne znam..
Da su zlatni ti sto ste ih poslali odatle ovde, nisu....
Ali da su bas toliki zlocinci, pa nisu jer bi vrlo brzo zavrsili po zatvorima...
Ali stoji da niste nikako mogli da resite problem sa tim pojedincima nego ste morali da se ujedinite i predate vlast onima koji to krvavo resavaju.
A onda ta krv pada na racun svih onih koji nisu uspeli...
Predlažem da odeš u politiku, jer toliki besmisao po cm teksta je teško dostići.
Imaš li približnog pojma što si želio reći? Nemaš, ali nije važno, važno je mrčiti tastaturu.

Đorđe je psihički bolesnik.
Takvi kad rade u policiji obično izlome ili ubiju osobu koja je tu iz administrativnih razloga.
Dok ne vide štetu kod drugog ne umeju da stanu.
Tako se rodilo, bestijalno.
Nešto poput gay gena tako i ovaj animalni....

A opet sa druge strane u prirodi "divlje životinje" brane i tudju vrstu od predatora,
recimo foka je odbranila kupače od tri ajkule, medved odbranio čoveka od napada tigra...
Zver ume da bude zahvalna...
A ovo nemam pojma šta je... Možda su Shapeshifteri?

Back