Trandaiflko
Aktivan član
- Poruka
- 1.568
Позајми ми пријатељ нов лаптоп са Windows 8.1, - 64 bit.
Не ради опција за проверу грешака у куцању, да не кажем "check speling", у Ворду.
Одем на сајт Микрософтов, скинем онај lip_Language pack и уградим.
Резултат: и даље немам опцију провере куцања. Уместо тога, цео Windows ми сада на спрском. Невероватно.
На мом лапотпу ми опција " check speling " ради не само у Ворду, него и када куцам поруке на Yahoo или Фacebook. А овде, на осмици, нема је нигде, само сам зезнуо цео ОС и пребацио га на српски.
- Сад не знам како да човеку вратим натраг енглеску верезију осмице.
- И како да укључим опцију за check spelling.
Како да то решим?
Добијао неке савете, али се не тичу мог проблема него ме саветовали како да уградим ћирилична слова при куцању,, на taskbaru, али тo није то.
Поздрав
Не ради опција за проверу грешака у куцању, да не кажем "check speling", у Ворду.
Одем на сајт Микрософтов, скинем онај lip_Language pack и уградим.
Резултат: и даље немам опцију провере куцања. Уместо тога, цео Windows ми сада на спрском. Невероватно.
На мом лапотпу ми опција " check speling " ради не само у Ворду, него и када куцам поруке на Yahoo или Фacebook. А овде, на осмици, нема је нигде, само сам зезнуо цео ОС и пребацио га на српски.
- Сад не знам како да човеку вратим натраг енглеску верезију осмице.
- И како да укључим опцију за check spelling.
Како да то решим?
Добијао неке савете, али се не тичу мог проблема него ме саветовали како да уградим ћирилична слова при куцању,, на taskbaru, али тo није то.
Поздрав