Jezik ispod pupka

kojote tvoja erotska poezija je vise nego odvaratna.
ja sam ipak za neku malo suptilniju varijantu.
ali ima i glupljih komentara od toga.
sta vam je bre ljudi?
pa sex je nesto najlepse na svetu i sve vezano za to meni pricinjava VELIKO zadovoljstvo.
bitno je samo da se opustis u drustvu voljene osobe i sve dodje samo po sebi.
bez stega i tabua......i sigurno stizes u zemlju fantazije.
heeeeeeeeej pa nemate pojma sta propustate........

blondi:
Peta W.:
Lizanje u toku... :?
Ajde,svi u red...nema guranja...po pre,njemu dve... :lol:
petice bez brige...
ja u redu za lizanje... ali na drugoj traci 8)

8) 8) 8) ... a na kojoj traci, Blondicka, prosim fino ?! Moje stremljenje spram tebe je neomejeno, mada, mi srce pripada Peti, kao pravi dzentlmen, ne bih ti nista odbio... Ali uz svo uvazavanje i na recima i na delu, prvo Peta, pa ostale... Dakle samo ako me ona pripusti k tebi... Dakle, Blondi, tvoja traka ... ?! :P :P :P

Peta W.:
Ma ja to vishe onako,da se ne guramo...mislim,ustupicu mesto svakoj,pa rekoh mozhda GA neka zheli.... :lol: 8)
Pa znash da nas dve NIKAD nismo bile konkurencija.... 8) :wink:

8) 8) 8) Pa zar me tako lako ustupas, Ljubavi ?! Moje srce i usne (i sve u njima) pripadaju tebi, Peta, na svakoj strani sveta !... Sto kazu oni momci koje vodi Zile iz Bajaginog benda, mislim da su "Babe"...
"Lizh'mte, lizh'mte, lizh'mte-ma... !!! :P :P :P
A ja velim, ljubim te, ljubim te, ljubim te, ja... :D :D :D

blondi:
Peta W.:
Ma ja to vishe onako,da se ne guramo...mislim,ustupicu mesto svakoj,pa rekoh mozhda GA neka zheli.... :lol: 8)
Pa znash da nas dve NIKAD nismo bile konkurencija.... 8) :wink:
da, da... ja mu bila zudnja a ti ceznja :lol:

PS: pozdravi ga, zaista me obradovalo da je navratio neko iz stare ekipe 8)

8) 8) 8) Tebe bih Blondicka pozdravio nezno, jedva osetno, a tebe, Voljena Peta, osetno, nedvosmisleno i predano, bez preterivanja, a samo onako... kako je vama dvema prihvatljivo ! Makar bilo samo i rukovanje. A da pustite i intimnije, bez zudnje i ceznje (pa nisam bas toliki pacenik, cak sta vise nikoliki), ja vas volim kakve jeste, kao devojke bolje od mene, kao zene savrsenstvom stvorene. Peta, pa Blondicka, pa redom ostale Dame. Volim i usnama i jezikom i rukama i umom i srcem i dusom i svime sto je vredno dati i potom sto zasluzi koliko bilo primiti. Volim vas, volim vam i eto !!! :P :P :P

Back