Postoji li neka zenska osoba koja nije probala oralni sex i ne uziva u njemu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'Ajd', sad malo logicki posmatraj pitanje koje si postavio: A kako ce znati da ne uziva ako nije probala? Kako moze da ne uziva ili uziva ako ne zna?dulemax:Postoji li neka zenska osoba koja nije probala oralni sex i ne uziva u njemu.
KAo sto sam rekla - i jesam probala, ali mi se ne svidja. MA, moraju se stvoriti prvo uslovi za uzivanje u tome - kao prvo - rascistiti sa sobom, u glavi. A meni bas nesto i nije do toga.Usamljena mala:Kraljice,OBAVEZNO probaj!Strava osecaj.Videces :wink:
Sad ce tebi da zalupkaSnezna_kraljica:KAo sto sam rekla - i jesam probala, ali mi se ne svidja. MA, moraju se stvoriti prvo uslovi za uzivanje u tome - kao prvo - rascistiti sa sobom, u glavi. A meni bas nesto i nije do toga.Usamljena mala:Kraljice,OBAVEZNO probaj!Strava osecaj.Videces :wink:
Prepostavljam da je potrebno i vreme.... Al' ja nesto nemam zelju da nastavljam to. 8)
Dobila sam to juce, nista posebno....kojote:Sad ce tebi da zalupka
Jedan jezik ispod pupka
A može i oko šupka
Samo, prvo jedna doobra kupka.
A?! Aha!
![]()
![]()
...Tako obradovao, a? :wink:Usamljena mala:ops: kojoteeee zastideja sam se.Salim se,slatko sam se nasmejala!
Kraljice,ja sam takodje imala ruzno misljenje o tome i rekla sam NIKADA!Ali...ubrzo sam se predomislila :wink: tako da,nikad ne reci nikad!Videces to i sama. :wink:
Bustura:Ja.Jer nisam zenska osoba.Ali lizali su mi c..........
E, pa, meni to nije jasno. Ako uzmemo u ozbir da su ovde, na forumu, normalne devojke, koje srecemo na ulici svakog dana, od kojih je vecina to probala - gde su one u takvim situacijama? Drug mi je pricao da u Srbiji retko koja devojka to radi, tacnije, da je naisao samo na jednu do sada.Pera_Zdera:Ja licno sam se frapirao kolicinom sexualne neobrazovanosti, pa cak i kod devojaka preko 25-e.
Vise puta sam nailazio na te koje nisu ni oral probale u zivotu...do tad. :wink:
Inace ne znam uopste kako one planiraju da imaju neke uspesne duze veze, bez tih nekih sporednih stvari i igrica. I pitam se sta su one do sad radile u zivotu, osim misionarske poze, i sa kakvim muntavim tipovima su se druzile, kad ih nisu mogli ni najosnovnije stvari nauciti.
Reci tvom drugu da proba da nadje josh koju devojku.Snezna_kraljica:Drug mi je pricao da u Srbiji retko koja devojka to radi, tacnije, da je naisao samo na jednu do sada.
:?
Ali mislim da je u redu ne ciniti to ako ti se ne dopadne. U vez igde postoji poverenje ne bi trebalo postojati stega.Pera_Zdera:Sve one za sebe tripuju da su neke princeze, i vodjenje ljubavi ne gledaju kao nesto uzajamno obostrano. Nego kazu "Meni to ne pada na pamet da radim, ni da mi radis, a ti ako hoces ovako klasicno izvoli to moze".
Dok ne sretne nekog ko ce je zeznuti da proba, a onda ce progledati.
Btw nailazio sam i na one koje su vise volele lizic od pravog sexa.
Snezna_kraljica:Ali mislim da je u redu ne ciniti to ako ti se ne dopadne. U vez igde postoji poverenje ne bi trebalo postojati stega.Pera_Zdera:Sve one za sebe tripuju da su neke princeze, i vodjenje ljubavi ne gledaju kao nesto uzajamno obostrano. Nego kazu "Meni to ne pada na pamet da radim, ni da mi radis, a ti ako hoces ovako klasicno izvoli to moze".
A to, zeznuti da proba.... Kako je zeznuti? Namazati ga cokoladom?![]()
Eto vidis kako imas ideja,znaci ostaje samo da ih sprovedes u delo,Pera bi se,sigurna sam,jako obradovaoSnezna_kraljica:Ali mislim da je u redu ne ciniti to ako ti se ne dopadne. U vez igde postoji poverenje ne bi trebalo postojati stega.Pera_Zdera:Sve one za sebe tripuju da su neke princeze, i vodjenje ljubavi ne gledaju kao nesto uzajamno obostrano. Nego kazu "Meni to ne pada na pamet da radim, ni da mi radis, a ti ako hoces ovako klasicno izvoli to moze".
Vidi ja verujem da se to svima dopadne u manjoj ili vecoj meri. Ali kako ti je vec neko rekao u tim stvarima treba malo vremena. Primer imao sam jednu devojku koja je svoj prvi orgazam dozivela tek posle 2 meseca nase veze, a posle ga je non stop dozivljavala. Ni ti nemoj ocekivati svoj prvi odma prvog puta. Treba malo vremena.Snezna_kraljica:Ali mislim da je u redu ne ciniti to ako ti se ne dopadne. U vez igde postoji poverenje ne bi trebalo postojati stega.Pera_Zdera:Sve one za sebe tripuju da su neke princeze, i vodjenje ljubavi ne gledaju kao nesto uzajamno obostrano. Nego kazu "Meni to ne pada na pamet da radim, ni da mi radis, a ti ako hoces ovako klasicno izvoli to moze".
BLJAKS! Jos samo kad pomislim sta ce da bude ako joj on slucajno malo cokolade ugura unutra..... :x :x :xZena s greskom:Hahaahahaahaha ne ga, nego je.. da bi njemu bilo sladje :wink:
Pera_Zdera:Vidi ja verujem da se to svima dopadne u manjoj ili vecoj meri. Ali kako ti je vec neko rekao u tim stvarima treba malo vremena. Primer imao sam jednu devojku koja je svoj prvi orgazam dozivela tek posle 2 meseca nase veze, a posle ga je non stop dozivljavala. Ni ti nemoj ocekivati svoj prvi odma prvog puta. Treba malo vremena.Snezna_kraljica:Ali mislim da je u redu ne ciniti to ako ti se ne dopadne. U vez igde postoji poverenje ne bi trebalo postojati stega.Pera_Zdera:Sve one za sebe tripuju da su neke princeze, i vodjenje ljubavi ne gledaju kao nesto uzajamno obostrano. Nego kazu "Meni to ne pada na pamet da radim, ni da mi radis, a ti ako hoces ovako klasicno izvoli to moze".
Nisam mislio namazati ga cokoladom, nego sam mislio putem obimnog, iscrpnog razgovora se dogovoriti sa njom. Tako nekako to ide.
Tebe niko nista nije pitao! I kakve veze ima Pera sa citavom ovom pricom!?ZMAJOLA:Eto vidis kako imas ideja,znaci ostaje samo da ih sprovedes u delo,Pera bi se,sigurna sam,jako obradovaoSnezna_kraljica:Ali mislim da je u redu ne ciniti to ako ti se ne dopadne. U vez igde postoji poverenje ne bi trebalo postojati stega.
![]()