jezicka nedoumica

Ku... i pič.. su srpske reči za muški i ženski polni organ, ali su u moderno doba dobile vulgarnu konotaciju. Inače to vam je penis i vagina na latinskom, on je u upotrebi kod nas ušao preko nauke i obrazovani ljudi ga koriste, dok se izvorni termini koriste i primitivnim sredinama i privatnosti.

Ne moze materica da mi ispadne, prafila foruma ne dozvoljavaju takvo izražavanje sve se cenzuriše.
ja sam bivsi vlasnik nika quraz a ovo ispod je bilo moje obrazlozenje njihove odluke za ukidanjem pomenutog

posle duzeg vecanja upravni odbor foruma krstarice odlucio je da je nik ****** ipak neprihvatljiv za forum koji odise sjajnom pitkoscu diskusija i gde nikako nema mesta za ulicni sleng ma kako nam on trenutno delovao simpaticno i prijazno duhovito otelotvoren u formi qurtza od nika... stoga smo odlucili da predlozimo vlasniku nika ****** da se istog odrekne i nam da se predstavi sa svojim pravim imenom koga cemo mu sa slascu vratiti da nam vise ne blati ovaj kreativni kruzook populistickih mudrosti. u to ime vlasnik nika ****** mora da taksira zahtev lepljenjem marke u formi molbe koja se mora liznuti al' nikako nikom jer i u ovoj ekonomskoj krizi ni lepkovi (ili lepci :think: ) nisu to stos' nekad bili :lol:

Back