Jezici...

Moze lepo da ima, da je hteo mogao je da uci od treceg razreda, i sta ima da se buni, sta ti mislis? I ovako ti sto su ucili od treceg ne znaju nista jer niko uglavnom ne voli francuski niti je voljan da ga nauci kako treba... Ovu poslednju recenicu nisam razumeo, on na testu radi ono sto je ucio u skoli, i ne vidim tu neki problem. Ako nece da nauci nek ponavlja, kako je glupa ova tema uopste...

Moze lepo da ima, da je hteo mogao je da uci od treceg razreda, i sta ima da se buni, sta ti mislis? I ovako ti sto su ucili od treceg ne znaju nista jer niko uglavnom ne voli francuski niti je voljan da ga nauci kako treba... Ovu poslednju recenicu nisam razumeo, on na testu radi ono sto je ucio u skoli, i ne vidim tu neki problem. Ako nece da nauci nek ponavlja, kako je glupa ova tema uopste...

U osnovnoj nisam imao francuski, nego ruski. Nisam imao ni da biram francuski.
Ja hocu da naucim, ali necu da ucim ceo dan za dvojku... Razumes? U cemu je poenta da se razbijem od bubanja i da dobijem dva.

E pa brate ***, ja sam ucio od treceg francuski i sad sa ponosom mogu da kazem da ne znam nista a imam 5. Uglavnom mi je do sedmog predavala baba od 70+ godina bog da joj dusu prosti, ona je tad bila u penziji, ali nije imao niko da predaje pa je ona..U osmom neka druga isto sam mogao da prepisem sve, i nista slozeno nismo radili u osnovnoj. Za ove 3 godine u srednjoj sam radio teze stvari nego za 6 godina u osnovnoj..

Sta, ne mozes da mi pomognes da izvucem dva? :( :D

ja? pa ja ne znam ni rec francuskog, nema ti od mene vajde :lol:
sad najozbiljnije, ne kapiram te
''Ja hocu da naucim, ali necu da ucim ceo dan za dvojku... Razumes? U cemu je poenta da se razbijem od bubanja i da dobijem dva. '' - ova recenica mi nije jasna
pa valjda ti je lakse da ucis jedan ceo dan za 2 nego celo leto za tu istu dvojku xD kapiras?

Ne kontas. Za dvojku se ne uci uopste... Dobro, ne bas uopste, ali minimum minimuma.
A pogotovo ne ceo ebeni dan. Ceo ebeni dan se uci za 5 ili 4...

Ja hocu 2. I necu da ucim. To bi trebalo da je normalno, ali kod ove profesorke ocigledno nije.

Back